Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sânmărtean, despre un fotbalist de la FCSB: "M-a atras nesimțirea cu care manevrează mingea"

Irina Aldea

Publicat 05/04/2021 la 12:43 GMT+3

Lucian Sânmărtean, unul dintre "magicienii" fotbalului românesc, a fost impresionat de un fotbalist al liderului Ligii 1, FCSB. Analistul Premier League Show a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Popescu.

Derby-ul orașului Manchester, analizat la #PLShow! Lucian Sânmărtean, uluit de fotbalul din Anglia

Credit imagine: Eurosport

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu impresioneazăpe toată lumea cu talentul său. Lucian Sânmărtean nu face excepție. Mijlocașul roș-albaștrilor a avut evoluții de excepție în acest sezon de Liga 1. Prestațiile lui Popescu au atras după sine laude și a atras chiar și o convocare la echipa națională U21 a României, prezentă la EURO 2021.
Cotat la 700.000 de euro, Octavian Popescu i-a atras atenția expertului Premier League Show, Lucian Sânmărtean. Într-un interviu acordat de curând pentru Antena Sport, Sânmărtean a mărturisit că îl admiră pe mijlocașul FCSB-ului pentru uşurinţa cu care driblează şi cu care controlează mingea. Fostul mijlocaş al celor de la FCSB este de părere că Popescu ar putea deveni unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români. Popescu are în acest sezon 23 de meciuri pentru FCSB, un gol și 6 pase decisive.

Lucian Sânmărtean, uimit de Octavian Popescu

"Octavian Popescu, dacă va demonstra și ușor, ușor își va căpăta statutul de lider, va fi convocat și la echipa națională. Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea. Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc.
Depinde de el, depinde de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate crește și inevitabil va urma un transfer, vor urma convocări la echipa națională. Dacă va reuși să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc", a declarat Lucian Sânmărtean pentru as.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo