În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu impresioneazăpe toată lumea cu talentul său. Lucian Sânmărtean nu face excepție. Mijlocașul roș-albaștrilor a avut evoluții de excepție în acest sezon de Liga 1. Prestațiile lui Popescu au atras după sine laude și a atras chiar și o convocare la echipa națională U21 a României, prezentă la EURO 2021.
Cotat la 700.000 de euro, Octavian Popescu i-a atras atenția expertului Premier League Show, Lucian Sânmărtean. Într-un interviu acordat de curând pentru Antena Sport, Sânmărtean a mărturisit că îl admiră pe mijlocașul FCSB-ului pentru uşurinţa cu care driblează şi cu care controlează mingea. Fostul mijlocaş al celor de la FCSB este de părere că Popescu ar putea deveni unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români. Popescu are în acest sezon 23 de meciuri pentru FCSB, un gol și 6 pase decisive.

Lucian Sânmărtean, uimit de Octavian Popescu

UEFA Europa Conference League
Tavi Popescu și-a explicat forma slabă și a prefațat meciul de azi! Declarațiile decarului FCSB
08/09/2022 LA 10:48
"Octavian Popescu, dacă va demonstra și ușor, ușor își va căpăta statutul de lider, va fi convocat și la echipa națională. Este un copil pe care l-am văzut și mi-a atras atenția cu ușurința și curajul, nesimțirea, în sensul bun, cu care manevrează mingea. Octavian Popescu poate fi noul star al fotbalului românesc.
Depinde de el, depinde de mediul în care se formează. FCSB îi oferă mediul în care poate crește și inevitabil va urma un transfer, vor urma convocări la echipa națională. Dacă va reuși să demonstreze că este un jucător de calitate, de valoare, poate deveni un jucător foarte important pentru fotbalul românesc", a declarat Lucian Sânmărtean pentru as.ro.
Romanian Liga I
Ce avantaj are CFR Cluj în lupta pentru titlu? Răspunsul unui fost jucător de la FCSB
29/04/2022 LA 07:47
Turkish Süper Lig
Moruțan și Cicâldău încearcă să convingă un fotbalist din Liga 1 să semneze cu Galatasaray
16/11/2021 LA 07:31