Dorit în Rusia, de unde a venit o ofertă de 10 milioane de euro, Dennis Man e dorit cu ardoare și în Serie A. Fiorentina a avut mai multe tatonări în ultimele săptămâni cu oficialii grupării din Berceni și se speră că se va ajunge la un numitor comun. Formația viola e dispusă să urce oferta până la 10 milioane de euro, o sumă care l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1.

FCSB îi cere o sumă exorbitantă Fiorentinei pentru Dennis Man

Totuși, pretențiile roș-albaștrilor rămân pentru moment fără legătură cu realitatea, ei solicitând 15 milioane de euro pentru cel mai bun fotbalist român din 2020. O sumă aberantă, în contextul în care fotbalul românesc a scăzut teribil în ultimii ani, iar FCSB nu a reușit nici măcar să se califice în grupele Europa League.
Premier League
Arsenal nu renunță la Vlahovic! Suma uriașă pe care sunt dispuși să o investească în transfer
11/01/2022 LA 07:30
"Au început deja negocierile pentru Man, deschidere totală a jucătorului pentru a semna", e titlul dat de violanews.com.
Man e încântat de posibilitatea de a evolua la formația unde în trecut a strălucit Mutu și și-a dat deja acordul pentru mutare.
"Potrivit informațiilor colectate de Violanews.com, primele contacte între părți au avut deja loc, jucătorul dându-și acordul să vină la Fiorentina, formație pe care o consideră destinația perfectă pentru procesul său de dezvoltare în fotbal. Oficialii din Firenze vor trebui însă să găsească un acord cu formația română, care deocamdată nu scade pretențiile de 15 milioane de euro solicitate inițial. Fiorentina va aștepta câteva zile și apoi va face o nouă ofertă oficială, sperând că românii vor decide să coboare prețul pentru un jucător care ar fi cu siguranță un pion important pentru prezent și pentru viitorul Fiorentinei", mai notează sursa citată.
Premier League
Oferta de care Dusan Vlahovic nici nu a vrut să audă! Ce le-a transmis agenților săi
06/01/2022 LA 09:27
Serie A
Dușan Vlahovic a răspuns la întrebarea "Unde te vei transfera în această iarnă?"
04/01/2022 LA 06:51