Fanii lui Dinamo s-au mobilizat exemplar în ultimul timp și au reușit să mențină clubul pe linia de plutire, după ce spaniolii care dețin echipa nu s-au ținut de promisiuni și au adus formația din Ștefan cel Mare la un pas de faliment.
Programul DDB prinde din ce în ce mai mult contur, iar eforturile suporterilor "câinilor" au ajuns să fie cunoscute la nivel mondial.

Patrick Kluivert şi Guus Hiddink, membrii în DDB

Fotbal
Roman Abramovich vrea să cumpere un club istoric
12/02/2022 LA 07:01
Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, a făcut un anunț extrem de important, spunând că legendarii Patrick Kluivert şi Guus Hiddink se vor alătura proiectului DDB.
"Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar.
Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB. E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB.
Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno. Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere.”, a declarat Marius Nicolae, la Look Sport, citat de digisport.ro.
Guus Hiddink și Patrick Kluivert sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Primul a câștigat Cupa Campionilor cu PSV Eindhoven și a fost selecționerul Olandei în 2 rânduri. De asemenea, olandezul a dus Coreea De Sud până în semifinalele mondialului asiatic din 2002 și a antrenat echipe ca Real Madrid, Chlesea sau Valencia. Al doilea a fost unul dintre marii atacanți ai Europei în a 2-a jumătate a anilor '90 și începutul anilor 2000. Kluivert a cucerit Champions League cu Ajax, chiar el marcând siongurul gol al finalei cu AC Milan din 1995.
Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
27/10/2021 LA 12:03
Fotbal
Moment istoric: Legendarul Guus Hiddink a anunțat că se retrage din activitate
10/09/2021 LA 08:23