Fanii lui Dinamo s-au mobilizat exemplar în ultimul timp și au reușit să mențină clubul pe linia de plutire, după ce spaniolii care dețin echipa nu s-au ținut de promisiuni și au adus formația din Ștefan cel Mare la un pas de faliment.

Programul DDB prinde din ce în ce mai mult contur, iar eforturile suporterilor "câinilor" au ajuns să fie cunoscute la nivel mondial.

Premier League
Chelsea, la meciul 1000 în era Abramovich! 12 antrenori au stat pe banca "albaștrilor" în 17 ani
29/11/2020 LA 11:49

Patrick Kluivert şi Guus Hiddink, membrii în DDB

Marius Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, a făcut un anunț extrem de important, spunând că legendarii Patrick Kluivert şi Guus Hiddink se vor alătura proiectului DDB.

"Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar.

Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB. E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB.

Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno. Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere.”, a declarat Marius Nicolae, la Look Sport, citat de digisport.ro.

Guus Hiddink și Patrick Kluivert sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Primul a câștigat Cupa Campionilor cu PSV Eindhoven și a fost selecționerul Olandei în 2 rânduri. De asemenea, olandezul a dus Coreea De Sud până în semifinalele mondialului asiatic din 2002 și a antrenat echipe ca Real Madrid, Chlesea sau Valencia. Al doilea a fost unul dintre marii atacanți ai Europei în a 2-a jumătate a anilor '90 și începutul anilor 2000. Kluivert a cucerit Champions League cu Ajax, chiar el marcând siongurul gol al finalei cu AC Milan din 1995.

Fotbal
Liverpool și Arsenal au intrat în cursă cu Barcelona pentru jucătorul de la Salzburg cu mamă româncă
05/12/2019 LA 14:55
Romanian Liga I
De ce a refuzat-o Diego Capel pe Dinamo. Dezvăluirea făcută de spaniolii de la As
IERI LA 20:37