Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho și Terim, "război" pentru transferul lui Claudiu Petrila! Suma cerută e impresionantă

Cristian Mihală

Publicat 04/11/2021 la 11:41 GMT+2

Jose Mourinho și Fatih Terim au pus ochii pe unul dintre cei mai interesanți jucători din Liga 1. Claudiu Petrila, de la CFR, e în atenția Romei și a lui Galatasaray, dar de serviciile lui se interesează și campioana Franței, Lille.

jose mourinho fatih terim

Credit imagine: Reuters

În vârstă de 20 de ani, Petrila este poate cel mai de perspectivă jucător din Liga 1, evoluțiile lui în tricoul campioanei fiind impresionante în acest sezon. În 13 partide jucate, atacantul de bandă a marcat de 4 ori și și-a ajutat colegii cu 3 pase decisive, iar acest lucru nu le-a scăpat scouterilor formațiilor importante din Europa.
Presa turcă anunță că Mourinho și Terim sunt pe urmele lui, dar și Lille, campioana Franței, e gata să se implice cu o ofertă, fiind impresionată de calitățile jucătorului lui Dan Petrescu. Dacă despre interesul grupării cim-bom se știa, în cursa pentru tânărul atacant de bandă au intrat două echipe mult mai grele.
"Fatih Terim și Jose Mourinho au devenit rivali în transferuri", e titlul dat de aslanarenasi.com, care apoi detaliază: "Galatasaray, care a transferat în ultima perioadă doi români - Olimpiu Morutan și Alexandru Cicaldău - a început negocierile pentru al 3-a star român, Claudiu Petrila. Acesta a atras și atenția antrenorului portughez, Jose Mourinho, dar și al lui Lille, formație unde evoluează Burak Yilmaz, Yusuf Yazici și Zeki Çelik. Acestea și-au trimis la rândul lor observatori în România pentru a pregăti un raport detaliat despre jucător".

Suma uriașă cerută de CFR pentru transferul lui Petrila

Conform sursei citate, CFR ar cere 10 milioane de euro, o sumă care în primă instanță pare lipsită de orice logică, având în vedere nivelul Ligii 1. Probabil că cei din conducerea clujenilor au supralicitat, știind că fotbalistul e urmărit de mai multe echipe, pentru ca apoi să bată palma pentru 6-7 milioane de euro.
"Toți din conducerea CFR-ului îl consideră pe Petrila jucătorul cu cel mai mare potențial din istoria recentă a clubului", mai scriu turcii.
Dacă Petrila va fi vândut peste 6,5 milioane de euro, el are șansa să devină cel mai scump fotbalist din istoria grupării din Gruia.
Topul jucătorilor vânduți de CFR Cluj
  • Alvaro Pereira - FC Porto - 6,5 milioane de €
  • Lacina Traore - FC Krasnodar - 6 milioane de €
  • Rafael Bastos - Al Nassr - 3,5 milioane de €
  • Renan - Sampdoria - 3,2 milioane de €
  • Moudou Sougou - Olympique Marseille - 3 milioane de €
  • Ciprian Deac - Schalke 04 - 3 milioane de €
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo