Doar câteva luni a rezistat "mariajul" Mutu - Craiova, rezultatele neconvingătoare determinându-l pe fostul internațional să își dea demisia. ProSport anunță că antrenorul a decis să renunțe la contractul cu formația din Bănie, cei mai mulți văzându-l principalul responsabil pentru parcursul slab al echipei.
Nou promovată, FC U Craiova a început promițător sezonul, dar în ultima perioadă a avut prestații foarte slabe. Cu 3 înfrângeri și două egaluri în ultimele 5 partide, oltenii au coborât până pe locul 13 în clasament.
"Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitudinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva. Dar nu-mi dau demisia. Cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o nou-promovată, iar lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de mai mult timp în Liga 1", declara duminică seară Adrian Mutu, după eșecul contra Universității.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44

Vine Șumudică la FC U Craiova?

Principalul candidat să îi ia locul lui Mutu la Craiova este Marius Șumudică, tehnician dat afară de CFR deși nu pierduse vreun meci în actuala stagiune de Liga 1.
Conform Digi Sport, între conducerea lui FC U și tehnician s-au purtat deja primele discuții și premisele sunt favorabile. De altfel, Șumi nu a făcut niciodată un secret că ar antrena în Bănie, ca urmare a pasiunii fanilor, deși la vremea respectivă se referea la rivala Universitatea.
Una dintre condițiile esențiale puse de fostul tehnician de la CFR a fost ca Marian Copilu să îl însoțească, fostul "creiere" de la Cluj fiind în relații excelente cu Șumi. Copilu a fost și el dat afară de la formația din Ardeal, odată cu tehnicianul.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58