CSU Craiova și U Craiova 1948 au oferit un meci lipsit de spectaculozitate în runda a 11-a din Liga 1, terminat în cele din urmă cu victoria echipei lui Laurențiu Reghecampf. Prima repriză a fost săracă în ocazii, dar CSU a deschis scorul imediat după startul reprizei secunde, Nistor marcând cu un șut foarte frumos de la marginea careului, după o monge recuperată ca urmare a unei erori uriașe a lui Diallo.
Echipa lui Mutu nu a găsit soluții pentru a reveni în joc, mai ales că în minutul 72 a rămas în 10 oameni, Campagno fiind eliminat după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli. Scorul final a fost stabilit de Baiaram, care în minutul 85 a înscris pentru 2-0 după o pasă ideală a lui Nistor.
Citește și:
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Adrian Mutu, încrezător că poate redresa lucrurile la U Craiova
La finalul partidei de pe Ion Oblemenco, Adrian Mutu a fost vizibil afectat de rezultat, considerând că echipa sa a pierdut din cauza greșelii de la primul gol primit, iar mai apoi a cartonașului roșu care a rupt echilibrul. Deși echipa se află într-o perioadă dificilă, tehnicianul a menționat că nu se gândește la demisie și că este încrezător că poate redresa situația.
"A fost o primă repriză bună, în care ne-am apărat bine și am încercat să construim pe faza ofensivă, am avut un moment de mare neatenție în a 2-a repriză și după cartonașul roșu practic s-a rupt jocul.A fost roșu la Compagno, am văzut imaginile, n-am ce să spun din punctul ăsta de vedere. Sunt lucruri care se întâmplă, acum nu stăm să căutăm vinovați sau să incriminăm jucătorii. Important e să mergem mai departe și să ne revenim.
Practic, ne-am bătut singuri, au fost greșeli neforțate, nu doar a lui Diallo. Cred că în prima repriză am ajuns în preajma careului. Bineînțeles că acolo trebuie să luăm decizii mult mai bune, să fim concreți, pentru că am fost cam lejeri. Băieții trebuie să își asume mai mult responsabilitatea și să facă mai mult pe faza de atac.
Eu nu țin de niciun scaun. Eu sunt aici, rămâne la latitudinea conducerii ce va face. Eu încerc să-mi fac treaba într-un mod profesionist zi de zi, dacă eu nu reușesc, poate o face altcineva. Conducerea va decide. Eu, ca antrenor, nu-mi dau demisia, pentru că nu am de ce. Am muncit de câteva luni încoace și cred că lucrurile se pot îndrepta", a spus Mutu imediat după meci.
În urma înfrângerii din această seară, echipa lui Adrian Mutu a ajuns șa 6 meciuri consecutive fără succes în campionat, clasându-se pe poziția a 13-a în clasament, cu numai 9 puncte. După pauza competițională, U Craiova 1948 va juca în deplasare cu UTA.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58