Fostul președinte al Consiliului de Administrație a evitat în ultima vreme ieșirile mediatice, mai ales după ce, în 2014, i-a cedat pachetul de acțiuni deținut la SC Dinamo 1948 SA lui Ionuț Negoiță. Acum, Nicolae Badea, fostul președinte al clubului din Ștefan cel Mare, pare tot mai pregătit să pună serios umărul la ridicarea echipei din "praful" în care a ajuns în ultimii ani, dar mai ales în ultimele luni, de când echipa de investitori spanioli a preluat clubul.
Nicolae Badea a dezvăluit că tocmai s-a înscris în programul DDB, care ține echipa din Ștefan cel Mare în viață:"Nu pot să spun și nici nu vrea să ofer un diagnostic în această chestiune. Structural sunt o fire optimistă, sigur, moderată, cu o anumită doză de prudență, pentru că este necesară și cu un grad de luciditate foarte ridicat. Repet, mișcarea socios a DDB-ului este singura ancoră reală în prezent.

Nicolae Badea s-a înscris în DDB, de dragul fanilor din cauza cărora a părăsit clubul în 2014

Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
ACUM O ZI
M-am înscris târziu (n.r în programul DDB), dar cred că am recuperat întârzierea. Am fost în cunoștință de cauză în legătură cu mișcarea suporterilor și este o chestiune formidabilă, nu o văd posibilă de replicat în România, de suporterii altei echipe.
Din fericire există o ancoră, aceasta a suporterilor, după cum cred eu că în atenția opiniei publice sportive, după 2013, exceptând acel an în care am avut o calificare în preliminariile Europa League, suporterii au ținut Dinamo pe posterul fotbalului europen. Anectodic, nu putem să nu ne amintim cum s-a născut motto-ul Doar Dinamo București!
Nu știu dacă sunt tot ei (n.r. fanii care l-au alungat din Ștefan cel Mare), e greu să spui dacă sunt alții. În general, manifestările în masă mare sunt greu de cenzurat. De regulă, contaminarea este foarte rapidă. Din alt punct de vedere, trebuie să fii pregătit să accepți, pe mine nu m-a deranjat că au scris suporterii, pe mine m-a deranjat că au scris niște oameni care au fost plătiți să scrie. Cred că asta a fost lucrul mai neplăcut. Reacția suporterilor am înțeles-o, de multe ori, în mod deosebit după înfrângere. Și nu a fost prima dată când mi-au strigat, chiar și la geamul mașinii, plecați, plecați cu toții. Trebuie să înțelegem că într-un fenomen social, aceste reacții se produc", a spus Nicolae Badea, pentru Playsport.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02