În vârstă de 31 de ani, fundașul central african s-a despărțit de Denizlispor. Discuțiile dintre formația lui Dan Petrescu și reprezentanți fotbalistului au început de săptămâna trecută, dar au fost accelerate în ultimele două zile, după ce CFR a aflat că Burcă are coronavirus.

Ben Youssef, prezentat oficial de CFR

Ben Youssef vine să întărească formația campioană într-o zonă cu mari probleme. În ultima perioadă CFR i-a pierdut pe fundașii centrali Mike Cestor, care va absenta șase luni, Vinicius și Burcă, acesta din urmă fiind pozitiv la COVID-19.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 2 ORE
"Bun venit, Syam Ben Youssef!
Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Syam Ben Youssef a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu.
Fundașul central a evoluat în ultimele sezoane în Turcia la Kasimpasa și Denizlispor și a venit în Gruia pentru a ne ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre!
Bun venit la Cluj, Ben Youssef și cât mai multe realizări în tricoul “alb-vișiniu”!", se arată în comunicatul CFR-ului.
Ben Youssef va fi doar o variantă pentru partidele din campionat, lista UEFA fiind definitivată înainte de startul grupelor.
Fundașul central de 31 de ani nu ar trebui să aibă probleme de adaptare în Liga 1. El a evoluat trei ani în România, pentru Astra, în perioada 2012-2015.
48 de meciuri are Ben Youssef pentru naționala Tunisiei, alături de care a evoluat la Mondialul din Rusia (2018).
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 2 ORE
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR, LIVE SCORE de la ora 22:00 în Conference League | Echipele de start
ACUM 14 ORE