După ce dimineață magazionerul lui Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19, același rezultat a venit pentru membrul staffului unei echipe de play-off. Este vorba de medicul lui Botoșani, Petre Rădăuceanu. Partida "câinilor" cu Chindia a fost deja amânată oficial și la fel se va întâmpla și cu meciul contra lui Hermannstadt.
În ciuda faptului că medicul lui Botoșani se simte bine, și partida de vineri, contra Craiovei, din Bănie, va fi amânată.
"Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide", a spus medicul pentru Monitorul de Botoșani.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01

Se mai poate termina Liga 1?

LPF nu își asumă vreun risc și va amâna și această confruntare. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că meciul dintre CS Universitatea Craiova și Botoșani, care ar fi trebuit să se dispute pe 12 iunie, va fi reprogramat.
În contextul în care deja două formații au fost în contact cu oameni confirmați cu COVID-19, nu e exclus ca, mai ales în cazul în care anchetele epidemiologice confirmă și alte cazuri, sezonul să fie anulat. Dincolo de pericolul la care sunt expuși jucători, reprogramarea partidelor care nu se pot disputa acum va duce la o mare criză de timp. În consecință, va fi afectată serios și stagiunea viitoare, astfel că deja se studiază posibilitatea anulării sezonului.
După disputarea a două etape din play-off, înainte de întreruperea campionatului, Craiova se situa pe locul 3, cu 26 de puncte, la 4 lungimi distanță de CFR. De partea cealaltă, Botoșaniul era pe locul 5, cu 24 de puncte.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21