Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Partida Craiova - Botoșani va fi amânată, după al doilea caz de coronavirus confirmat în Liga 1

Cristian Mihală

Actualizat 11/06/2020 la 22:06 GMT+3

Partida Craiova - Botoșani va fi amânată, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal, după ce medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Partida Craiova - Botoșani va fi amânată

Credit imagine: Eurosport

După ce dimineață magazionerul lui Dinamo a fost testat pozitiv cu COVID-19, același rezultat a venit pentru membrul staffului unei echipe de play-off. Este vorba de medicul lui Botoșani, Petre Rădăuceanu. Partida "câinilor" cu Chindia a fost deja amânată oficial și la fel se va întâmpla și cu meciul contra lui Hermannstadt.
În ciuda faptului că medicul lui Botoșani se simte bine, și partida de vineri, contra Craiovei, din Bănie, va fi amânată.
"Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide", a spus medicul pentru Monitorul de Botoșani.

Se mai poate termina Liga 1?

LPF nu își asumă vreun risc și va amâna și această confruntare. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că meciul dintre CS Universitatea Craiova și Botoșani, care ar fi trebuit să se dispute pe 12 iunie, va fi reprogramat.
În contextul în care deja două formații au fost în contact cu oameni confirmați cu COVID-19, nu e exclus ca, mai ales în cazul în care anchetele epidemiologice confirmă și alte cazuri, sezonul să fie anulat. Dincolo de pericolul la care sunt expuși jucători, reprogramarea partidelor care nu se pot disputa acum va duce la o mare criză de timp. În consecință, va fi afectată serios și stagiunea viitoare, astfel că deja se studiază posibilitatea anulării sezonului.
După disputarea a două etape din play-off, înainte de întreruperea campionatului, Craiova se situa pe locul 3, cu 26 de puncte, la 4 lungimi distanță de CFR. De partea cealaltă, Botoșaniul era pe locul 5, cu 24 de puncte.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo