Dinamo trebuia să revină pe gazon într-un meci oficial în acest weekend, odată cu reluarea Ligii 1. Programul meciurilor rămâne neschimbat, dar Dinamo nu va fi programată contra lui Poli Iași, partidă care urma să se dispute sâmbătă, 13 iunie.
După ce magazionerul clubului din Ștefan cel Mare a fost testat pozitiv la coronavirus, s-a deschis o anchetă epidemiologică, a cărei durată nu va permite, aproape sigur, nici desfășurarea meciului cu Hermannstadt, presupunând că nu se vor mai găsi alte cazuri de COVID-19 în rândul dinamoviștilor.
"Clubul trebuie să urmeze instrucţiunile Direcţiei de Sănătate Publică. Când sunt stabiliţi contacţii aceştia intră 14 zile în izolare. Protocolul FRF spune că în 5 zile se face un nou test jucătorilor şi staff-ului.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 6 ORE
Oricum, chiar dacă testele ies negative, nu pot juca până la finalul anchetei epidemiologice. Nu mi s-a spus cât durează, deşi am încercat să aflu. Dar e puţin probabil că se joacă meciul cu Hermannstadt! Chiar dacă jucătorii nu sunt pozitivi, nu e timp până la meciul următor.
Vom face tot efortul ca să extindem sezonul şi să terminăm toate meciurile. Sezonul următor ar trebui să înceapă pe 29 august. Dacă extindem prea mult campionatul acum, vom avea mai multe intermediare în noul sezon" a precizat secretarul general al LPF, Justin Ştefan la DigiSport.

Primul caz de COVID-19 în Liga 1

Astăzi apărut primul caz de coronavirus în Liga 1. Miercuri, clubul Dinamo a efectuat a patra rundă de testare pentru coronavirus. Jucătorii, staff-ul medical şi tehnic au ieşit negativi, însă un angajat al clubului a fost diagnosticat pozitiv.
S-a discutat intens despre oamenii cu care a intrat în contact magazionerul, dar în acest moment informațiile sunt contradictorii. Dacă unele voci susțin că acesta nu a interacționat cu fotbaliștii, există o informație potrivit căreia el ar fi mers chiar aseară la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot.
Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion iar restul lotului s-a deplasat la Săftica, unde va rămâne într-un cantonament forțat.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46