Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Persoana de la Dinamo cu coronavirus ar fi intrat în contact cu jucătorii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/06/2020 la 13:21 GMT+3

Magazionerul celor de la Dinamo a fost depistat cu coronavirus iar această informație pune în pericol disputarea partidei cu Chindia Târgoviște.

Dinamo nu a fost programată nici în următoarele două runde

Credit imagine: Eurosport

Urmează să se facă o anchetă epidemiologică pentru a se afla cu cine a intrat în contact magazionerul infectat cu coronavirus. Conform informațiilor jurnalistului Decebal Rădulescu, magazionerul a fost aseară la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot.
Magazionerul venea la stadionul din Ștefan cel Mare cu transportul în comun în ultima vreme, crescând astfel șansele de infecție. El s-a aflat permanent lângă echipă și în contact cu toată lumea.

Dinamo, prima echipă din România cu caz de coronavirus

Conform Telekom Sport, ieri au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de ieri au venit astăzi iar printre ele a fost și unul pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion iar restul lotului s-a deplasat la Săftica. În funcție de rezultatul anchetei, se va decide dacă meciul din acest weekend dintre Dinamo și Chindia se va mai juca.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo