Urmează să se facă o anchetă epidemiologică pentru a se afla cu cine a intrat în contact magazionerul infectat cu coronavirus. Conform informațiilor jurnalistului Decebal Rădulescu, magazionerul a fost aseară la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot.
Magazionerul venea la stadionul din Ștefan cel Mare cu transportul în comun în ultima vreme, crescând astfel șansele de infecție. El s-a aflat permanent lângă echipă și în contact cu toată lumea.

Dinamo, prima echipă din România cu caz de coronavirus

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Conform Telekom Sport, ieri au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de ieri au venit astăzi iar printre ele a fost și unul pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion iar restul lotului s-a deplasat la Săftica. În funcție de rezultatul anchetei, se va decide dacă meciul din acest weekend dintre Dinamo și Chindia se va mai juca.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32