Urmează să se facă o anchetă epidemiologică pentru a se afla cu cine a intrat în contact magazionerul infectat cu coronavirus. Conform informațiilor jurnalistului Decebal Rădulescu, magazionerul a fost aseară la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot.
Magazionerul venea la stadionul din Ștefan cel Mare cu transportul în comun în ultima vreme, crescând astfel șansele de infecție. El s-a aflat permanent lângă echipă și în contact cu toată lumea.

Dinamo, prima echipă din România cu caz de coronavirus

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Conform Telekom Sport, ieri au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de ieri au venit astăzi iar printre ele a fost și unul pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion iar restul lotului s-a deplasat la Săftica. În funcție de rezultatul anchetei, se va decide dacă meciul din acest weekend dintre Dinamo și Chindia se va mai juca.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20