Conform Telekom Sport, ieri au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de ieri au venit astăzi iar printre ele a fost și unul pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion iar restul lotului s-a deplasat la Săftica. Antrenamentul care trebuia să aibă loc astăzi dimineață a fost anulat. Se va demara o anchetă epidemiologică pentru a afla dacă magazionerul a intrat în contact cu jucători sau altcineva de la club.
În funcție de rezultatul acestei anchete, se va decide dacă meciul din acest weekend dintre Dinamo și Chindia se va mai juca.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Ce se întâmplă când se confirmă un caz de coronavirus în Liga 1

”În momentul în care ai un caz de COVID-19, îi izolezi pe cei care au fost contacţi şi se începe o anchetă epidemiologică. Echipa respectivă va fi supusă unei anchete epidemiologice, iar până la finalizarea anchetei acea echipă nu va fi programată.Vom încerca să găsim date pentru reprogramare, iar în cel mai rău caz, echipa respectiva va pierde meciul cu 0-3. În niciun caz nu se va întrerupe campionatul”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al LPF.
Astfel, partida cu Chindia Târgovșite va fi amânată dacă se va confirma că magazionerul a intrat în contact cu alte persoane din cadrul clubului.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11