Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pierdere uriașă pentru CFR Cluj! Arlauskis pleacă de la campioana României

Irina Aldea

Publicat 03/06/2020 la 13:05 GMT+3

Campioana României, CFR Cluj, se desparte de unul dintre jucătorii esențiali din ultimele sezoane. Este vorba despre portarul Giedrius Arlauskis.

Giedrius Arlauskis va părăsi campioana României

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 32 de ani, Arlauskis va pleca din Gruia după 30 iunie, atunci când contractul îi va expira cu campioana României. Potrivit Telekom Sport, portarul din Lituania ar fi semnat deja cu un club din zona Golfului şi va avea parte de un salariu uriaș pe finalul carierei. În ciuda încercărilor repetate de a-l păstra la CFR, oficialii clujeni nu au putut să-l oprească pe Arlauskis.
Pentru CFR Cluj, plecarea lui Arlauskis reprezintă o lovitură uriașă, asta pentru că nu va reuși să încaseze niciun ban de pe urma portarului lituanian, care e cotat la 1.6 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. Astfel, postul de titular în poarta lui CFR Cluj va fi decis între Cristian Bălgrădean şi Grzegorz Sandomierski.

Pierdere grea pentru CFR Cluj

Arlauskis ar fi semnat deja cu fosta echipă a lui Marius Șumudică, Al Shabab. Clubul din Arabia Saudită și-a anunțat deja titlularul din poartă, pe Farouk Ben Mustapha, că nu i se va mai prelungi contractul, asta pentru că Arlauskis ar urma să-i preia postul. Arlauskis ar fi putut totuși să rămână în Europa, în campionatul turc sau ceh, însă ofertele au venit prea târziu. Conform Telekom Sport, de Arlauskis s-au interesat echipe ca Beșiktaș, Fenerbahce sau Legia Varșovia, dar propunerile de transfer au întârziat, astfel că portarul din Lituania va ajunge până la urmă în Arabia Saudită.
Giedrius Arlauskis va mai adăuga o echipă la portofoliu, după ce fotbalistul a mai jucat pentru: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj. El a cucerit cu echipa din Gruia două titluri, în 2018 şi 2019. 38 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj în acest sezon, fiind numărul unu în poartă. 21 de partide dintre acestea au fost în Liga 1, 8 în preliminariile Champions League, 8 în Europa League şi una în Supercupa României.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo