În vârstă de 32 de ani, Arlauskis va pleca din Gruia după 30 iunie, atunci când contractul îi va expira cu campioana României. Potrivit Telekom Sport, portarul din Lituania ar fi semnat deja cu un club din zona Golfului şi va avea parte de un salariu uriaș pe finalul carierei. În ciuda încercărilor repetate de a-l păstra la CFR, oficialii clujeni nu au putut să-l oprească pe Arlauskis.
Pentru CFR Cluj, plecarea lui Arlauskis reprezintă o lovitură uriașă, asta pentru că nu va reuși să încaseze niciun ban de pe urma portarului lituanian, care e cotat la 1.6 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. Astfel, postul de titular în poarta lui CFR Cluj va fi decis între Cristian Bălgrădean şi Grzegorz Sandomierski.

Pierdere grea pentru CFR Cluj

Romanian Liga I
Giedrius Arlauskis a revenit în Superliga! Lituanianul a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova
03/09/2022 LA 13:29
Arlauskis ar fi semnat deja cu fosta echipă a lui Marius Șumudică, Al Shabab. Clubul din Arabia Saudită și-a anunțat deja titlularul din poartă, pe Farouk Ben Mustapha, că nu i se va mai prelungi contractul, asta pentru că Arlauskis ar urma să-i preia postul. Arlauskis ar fi putut totuși să rămână în Europa, în campionatul turc sau ceh, însă ofertele au venit prea târziu. Conform Telekom Sport, de Arlauskis s-au interesat echipe ca Beșiktaș, Fenerbahce sau Legia Varșovia, dar propunerile de transfer au întârziat, astfel că portarul din Lituania va ajunge până la urmă în Arabia Saudită.
Giedrius Arlauskis va mai adăuga o echipă la portofoliu, după ce fotbalistul a mai jucat pentru: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj. El a cucerit cu echipa din Gruia două titluri, în 2018 şi 2019. 38 de meciuri a jucat portarul lituanian pentru CFR Cluj în acest sezon, fiind numărul unu în poartă. 21 de partide dintre acestea au fost în Liga 1, 8 în preliminariile Champions League, 8 în Europa League şi una în Supercupa României.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Romanian Liga I
2 campioni într-o zi! Petrolul a pierdut în prima etapă, dar își face echipă de play-off
19/07/2022 LA 07:42
Romanian Liga I
Încă un caz "Arlauskis" la CFR Cluj?! Datorii uriașe către un fotbalist important
25/04/2022 LA 06:16