Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf ţine cu dinţii de scaunul Craiovei, deşi nimeni nu îl mai vrea. Replică pentru Cârţu

Cristian Mihală

Actualizat 10/06/2022 la 10:13 GMT+3

Laurenţiu Reghecampf va fi în proporţie de 99,99% demis de la Universitatea Craiova, dar tehnicianul de 46 de ani joacă tare. Deşi are şanse nule să mai rămână pe banca oltenilor şi în sezonul viitor, antrenorul speră să obţină cât mai mulţi bani la despărţire.

Reghecampf kündigt seinen Vertrag bei Steaua Bukarest

Credit imagine: SID

Viitorul lui Reghecampf a fost scris, în sensul în care va fi dat afară de la Craiova. Argumentele sunt extrem de solide: cu un lot de titlu, la un club care pune totul la dispoziţie pentru performanţă, fostul tehnician de la FCSB a "reuşit" să piardă 10 din cele 38 de partide în care a condus echipa. Obiectivul era titlul, dar formaţia din Bănie nu a avut nicio şansă în duelul la vârf, în care CFR şi FCSB au făcut legea.
Reghe a fost trecut pe "lista neagră" de conducere încă din iarnă, dar la momentul respectiv nu s-a găsit vreo variantă de reziliere de comun acord, antrenorul prevalându-se de contract. Aşa se întâmplă şi acum, deşi nimeni nu îl mai doreşte în Bănie.
Cel mai probabil şefii Craiovei vor accepta în acest weekend termenii tehnicianului, lucru pe care inclusiv preşedintele clubului, Sorin Cârţu, l-a indicat. "Nu comentez, nu infirm, nici nu confirm. Așteptați ziua de luni, când e reunirea echipei. Eu știu deja dacă o să-l mai vedem atunci sau nu", a fost replica plină de subînţeles dată de fosta mare glorie a Craiovei Maxima, la Digi Sport.
Reacţia lui Cârţu l-a enervat enorm pe Reghecampf, care a vrut să trimită un mesaj clar către conducere: nu se va lăsa dat la o parte decât dacă i se vor plăti compensaţiile aferente contractului avut.
"Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament", a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Prosport.

Reghecampf, înlocuit de Rădoi

Conducerea oltenilor i-au găsit deja înlocuitor lui Reghecampf în persoana lui Mirel Rădoi. Liber de contract după ce a plecat de la naţională, fostul închizător e nerăbdător să îşi ia revanşa. Atât pentru perioada nereuşită de la FCSB, cât şi pentru modul nedrept în care probabil că a fost tratat, pe vremea când se afla pe banca primei reprezentative.
Afinitatea şefilor Craiovei pentru Rădoi nu e nouă, părţile discutând despre o colaborare încă din iarnă. Oficialii Universităţii au înţeles de atunci că Reghecampf este incapabil să salveze un sezon ce părea de atunci compromis şi l-au contactat pe fostul selecţioner. Deşi părţile au fost aproape să bată palma încă din ianuarie, clubul din Bănie s-a lovit de refuzul categoric al lui Reghecampf de a părăsi clubul. Şi atunci, încă actualul antrenor al Craiovei a cerut compensaţii uriaşe, astfel că oficialii au cedat şi i-au dat credit în continuare. Acum, nu va mai fi vorba de aşa ceva, în contextul în care Reghe a rămas fără vreun om care să îl susţină la club.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo