Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului. Cu o conducere nouă și promisiuni nenumărate, trupa din Ștefan cel Mare a bifat cinci înfrângeri, două egaluri și o singură victorie în noul sezon din Liga 1, iar Cosmin Contra este exasperat de situația de la club și face acuzații grave.
În vârstă de 44 de ani, Cosmin Contra le-a reproșat șefilor echipei că nu respectă promisiunile făcute și a pus sub semnul întrebării internarea lui Pablo Cortacero, infectat cu COVID-19. Ieri, Dinamo a anunțat oficial că Pablo Cortacero, numărul 1 din club, este infectat cu COVID-19 și internat în spital. Exasperat de faptul că promisiunile financiare nu sunt îndeplinite, Cosmin Contra a ieșit la atac și a pus la îndoială informația.

Cosmin Contra iese la atac și face acuzații grave

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
"Eu unul nu am mai gestionat o astfel de situație. Problema nu este legată de dificultățile acestea, problema sunt promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situația se va reglementa și această situație nu se reglementează.
Dacă s-ar fi spus de la început că acest club va avea bani în luna decembrie și în luna decembrie se termină toate problemele financiare, cred că nimeni nu ar fi avut o problema. Dar se spune la fiecare săptămână că vor intra niște bani, să se reglementeze situația finaciară, nu numai la prima echipă, aici mă gândesc și la toți cei care sunt în jurul echipei, la antrenorii de la grupele de copii și juniori, staff-ul administrativ, cei care sunt la terenuri, bucătarii, angajații care sunt pe la club
Ar trebui să fim conștienți că situația este una grea în momentul de față și singurul care poate să deblocheze această situație este Pablo Cortacero. Care din păcate este cu Covid și deocamdată nu știm care este starea lui de sănătate. Nu am cunoștințe de ceea ce se întâmplă, am înțeles că este internat, nu știu dacă este adevărat sau nu", a spus Contra pentru PRO X.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32