Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stadion de 15 milioane de euro pentru Sepsi, construit de Guvernul Ungariei! Cum arată noua arenă

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/03/2020 la 10:12 GMT+2

Un nou stadion ultra-modern va fi construit în România, la finalul acestui an.

sepsi

Credit imagine: Eurosport

După ce autoritățile au anunțat că lucrările de la stadioanele bucureștene "Giulești", "Ghencea" și "Arcul de Triumf" au avansat, a venit rândul unei alte arene să se bucure de atenția publicului.
Sepsi Sf. Gheorghe va avea un nou stadion, începând cu luna noiembrie, care va putea găzdui 8.000 de spectatori. Proiectul se află într-o etapă asemănătoare cu cea a stadionului "Ghencea", tribunele arenei fiind deja înălțate. Costul estimat al viitorului stadion al celor de la Sepsi este estimat la 15 milioane de euro, sumă care va fi achitată de Guvernul Ungariei.
Noua bază sportivă de la Sfântu Gheorghe va mai include o sală de sport, un patinoar, o arenă pentru atletism și terenuri pentru copii și juniori.
Sursa: Sepsi OSK
Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Sepsi, a dezvăluit când va fi finalizată noua arenă:
"La Sfântu Gheorghe se fac lucruri deosebite. Avem un stadion care e în lucru. Va avea 8.000 de locuri. Îl vom inaugura în noiembrie 2020. Se investește mult în infrastructură, în terenuri și în academie. Vrem să construim o echipă puternică.", a declarat Șfaițer.
sepsi

Care este stuația stadioanelor care vor găzdui EURO 2020

Ionuț Stroe, Ministrul propus la Tineret şi Sport, a dezvăluit că ordinul de începere a lucrărilor pentru stadionul "Giulești" a fost dat prea târziu, iar termenul de finalizare va depăși cu siguranță data de începere a Campionatului European. Ministrul a vorbit și despre stadionul "Dinamo", acolo unde lucrările nici măcar n-au fost demarate.
În schimb, Stroe susține că lucrările de la stadioanele "Ghencea" și "Arcul de Triumf" se află într-un proces avansat și vor putea fi folosite la antrenamentele din cadrul EURO 2020.
"Giuleşti este o cauză pierdută, atâta timp cât ordinul s-a dat în septembrie 2019. Până nu se rezolvă problema juridică nu există niciun cadru legal ca să putem reface nici stadionul Dinamo. În legătură cu Ghencea şi Arcul de Triumf am reuşit să aducem, accelerând ritmul de execuţie a lucrărilor, aceste două stadioane într-un stadiu normal.", a spus Stroe, cu ceva timp în urmă.
Bucureştiul va găzdui 3 partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală de la EURO 2020. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică în urma barajului din UEFA Nations League, naționala României va juca cel puţin 2 partide la Bucureşti, în fața suporterilor "tricolori".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo