Doar 8 partide a rezistat Vasile Miriuță la AFC Hermannstadt. Sibienii au decis să-l înlocuiască pe antrenorul de 51 de ani dinaintea meciului, drept dovadă viteza cu care i-au adus înlocuitor.
Spaniolii de la AS dezvăluie că Ruben Albes va fi noul antrenor al lui Hermannstadt, semnând deja un contract valabil până în 2021.
Liga
Real Madrid va fi sancționată după meciul cu Celta Vigo! Ce regulament au încălcat "galacticii"
03/04/2022 LA 18:34

Cine e Ruben Albes, noul antrenor al lui Hermannstadt

Ruben Albes are 35 de ani și va fi cel mai tânăr antrenor din Liga 1. El îl va avea ca secund pe Ivan Cabezudo și va aduce și un nou preparator fizic, pe Toni Madragal.
"Am avut variante de antrenori români, italieni și spanioli, dar Ruben a fost alesul. Ideile lui se potrivesc foarte bine cu echipa noastră" le-a spus spaniolilor Claudiu Rotar, membru în Consiliul Director la Hermannstadt.
Ruben Albes a pregătit-o ultima dată pe Murcia timp de 4 luni în 2019. El le-a mai pregătit în trecut pe Novelda, Eldense, Real Valladolid B și Celta Vigo B. A fost și secund la prima echipa a lui Valladolid. Conform jurnaliștilor spanioli, el vorbește fluent în engleză, franceză și portugheză.
Ruben Albes și-a început cariera de antrenor în urmă cu 10 ani, fiind cel mai tânăr antrenor din Spania după ce a preluat-o pe Burjassot CF.
Când a fost ales ca antrenor la Murcia, Ruben Albes vorbea despre filosofia sa de joc: "Sper să producem un fotbal care să ne ducă spre victorie. Cel mai important pentru fiecare echipă este să obțină puncte și să câștige, asta face fericită pe toată lumea. Vom încerca să avem un fotbal în care mingea să fie prezentă și să producem daune adversarului, să fim o amenințare constantă în jumătatea adversă. De asemenea, trebuie să ne adaptăm la toate situațiile pentru a profita de potențialul echipei noastre".

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Real Madrid, ironizată după ce a primit 3 penalty-uri cu Celta! Ce a spus căpitanul galicienilor
03/04/2022 LA 07:12
Liga
Real Madrid defilează în campionat! Eroul madrilenilor, Benzema, dublă din penalty cu Celta Vigo
02/04/2022 LA 18:29