Potrivit Telekom Sport, Miriuță ar fi fost deja demis de la Hermannstadt, după egalul de sâmbătă seara cu Sepsi, scor 1-1. Se pare că tehnicianul din Baia Mare a provocat un scandal în toată regula în cadrul echipei din cauza deciziei clubului de a-l demite. De altfel, Miriuţă a recunoscut după partida de la Sfântu Gheorghe că viitorul său este incert.
"Înainte de meci au venit băieţii la mine şi străinii şi românii şi mi-au zis <<we fight for you, mister>>. Când jucătorii sunt aproape de tine mă obligă să mă duc mai departe. Important e să salvăm echipa. Dacă şefii îşi vor dori să rămân, voi rămâne să salvez echipa", a declarat Miriuţă după meci.

Vasile Miriuță, demis de la Hermannstadt?

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Vasile Miriuţă a fost instalat, la începutul acestui an, în funcţia de antrenor principal la FC Hermannstadt, pe care a mai pregătit-o şi în sezonul trecut, când a salvat-o de la retrogradare în Liga 1. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani avea contract până la finalul acestui sezon şi i se promisese prelungirea contractului în cazul în care izbutea să salveze din nou echipa de la retrogradare. Antrenorul originar din Baia Mare a mai pregătit în cariera sa echipe ca Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor ETO, ASA Tg Mureş şi Dinamo Bucureşti.

Programul Ligii 1 după ce două meciuri au fost amânate

Sâmbătă, 13 iunie:
  • FC Voluntari - Academica Clinceni 3-0
  • Sepsi – Hermannstadt 1-1
Duminică, 14 iunie:
  • Viitorul - Poli Iași, 17:00
  • CFR Cluj - FCSB, 20:00
Luni, 15 iunie:
  • Astra - Gaz Metan, 20:00

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10