Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A fost un meci aspru!" Cum au reacționat Toni Petrea și Florin Tănase după victoria în prelungiri a FCSB-ului

Bianca Dumitru

Publicat 20/03/2022 la 22:17 GMT+2

FCSB s-a impus în ultimele secunde ale prelungirilor în fața celor de la FC Argeș, scor 2-3, și s-a apropiat la doar 5 puncte de CFR Cluj în fruntea clasamentului din play-off-ul Ligii 1. După meci, Toni Petrea și Florin Tănase au analizat prestația roș-albaștrilor și lupta pentru titlu.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB și-a luat revanșa în fața celor de la FC Argeș, învingând cu scorul de 3-2. Deși au fost la conducere în două rânduri, roș-albaștrii și-au asigurat victoria abia în ultimele secunde ale jocului, grație unui gol marcat de Dumiter.
La finalul partidei, antrenorul celor de la FCSB a analizat prestația echipei sale. Toni Petrea a evidențiat greșelile cauzate de neatenție și le-a cerut jucătorilor lui să fie mai atenți în următoarele meciuri pentru a nu mai ajunge în situația de a rata victoria după ce echipa a fost la conducere în două rânduri.
"Important e că am câștigat. Am avut și un om în plus. Am avut și penalty-ul acela... Mă bucur că am reușit să marcăm, să câștigăm. Trei puncte după un meci frumos, cu de toate, faze de poartă, penalty-uri, cartonaș roșu... Sper să o țină tot așa cei de la FC Argeș.
Am ajuns în situația de a fi egalați de două ori, e păcat de efort, de munca depusă, să luăm două goluri cadou. Trebuie să fim mai atenți în unele momente.
Chiar nu vreau să mă mai gândesc la titlu. De câte ori ne-am gândit, am făcut calcule, nu am reușit să câștigăm noi meciurile. Am vorbit și cu jucătorii să luăm meci cu meci.
Vedem ce se va întâmpla în continuare. Acesta a fost un meci aspru, s-a văzut o dorință din partea lor. Se motivează în plus, trebuie să ne obișnuim", a spus Toni Petrea.
Citește și:

"A fost un meci dur, nu înțeleg de ce!"

Florin Tănase, cel care a înscris două dintre golurile roș-albaștrilor, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale, spunând că FCSB ar fi trebuit să-și creeze mai multe ocazii având în vedere că au fost în superioritate numerică din minutul 69.
"O victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mai ușor, să nu așteptăm până în ultimul minut să câștigăm, dar fericiți că ne-am îndeplinit obiectivul. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului, contează ce a fost pe teren, cred că arbitrul a luat decizia corectă la eliminare, cred că trebuia să o ia mai devreme.
Șerban a lovit intenționat după ce i-am dat-o printre picioare, lucrurile au degenerat, nu mai contează, sunt fericit după victorie. Probabil arbitrul trebuia să gestioneze mai bine unele situații, a fost un meci dur, mă tot loveau, nu îi înțeleg de ce.
Normal că sunt dezamăgit, am jucat cu un om în plus, trebuia să ne facem mai multe situații de gol. S-a micșorat distanța, dar totuși 5 puncte reprezintă o distanță destul de mare, ne-am făcut un calcul, speram să recuperăm 9 puncte în 4 etape", a declarat Tănase.
În plus, căpitanul roș-albaștrilor a vorbit despre partidele amicale pe care naționala României le va disputa în următoarele săptămâni și despre convocarea lui și a lui Octavian Popescu în echipa lui Edi Iordănescu.
"Mergem încrezători la națională, sperăm să facem o treabă cât mai bună împreună cu mister, îl cunosc, l-am avut aici, e un profesionist desăvârșit și va face tot ce ține de el pentru a avea rezultate. Acum, noi jucătorii trebuie să facem ce ne cere și să avem și un dram de noroc.
Cu siguranță Tavi se va integra și băieții îl vor integra foarte repede, toți cei de la lot sunt niște băieți cu caractere frumoase, cu siguranță toți îl vor ajuta cu sfaturi. Ce să îi zic, să fie el însuși și să fie dezinvolt", a adăugat Florin Tănase.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo