Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arlauskis, la un pas de revenirea în Liga 1! Cu ce club s-a înțeles fostul portar de la CFR Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 07/01/2022 la 13:25 GMT+2

Giedrius Arlauskis, goalkeeper-ul care a cucerit 6 titluri de campion al României alături de CFR Cluj, Unirea Urziceni și FCSB, este la un pas de revenirea în Liga 1. Portarul a ajuns la un acord cu cei de la FC Voluntari.

Giedrius Arlauskis

Credit imagine: Getty Images

Giedrius Arlauskis s-a despărțit la jumătatea lunii septembrie 2021 de CFR Cluj, echipă la care se întorsese în martie, după o aventură de 6 luni la Al-Shabab. Portarul nu a mai vrut să rămână în Gruia după ce președintele Marian Copilu a fost demis, ca urmare a unui scandal izbucnit din cauza rezultatelor slabe înregistrate de CFR în cupele europene.
După plecarea de la Cluj, Arlauskis nu și-a găsit echipă, însă acum este aproape de revenirea pe gazon. Potrivit PlaySport, lituanianul de 34 de ani ar fi ajuns la un acord cu FC Voluntari, mai fiind de pus la punct doar câteva detalii înainte de întoarcerea goalkeeper-ului în Liga 1.
Ilfovenii sunt în acest moment, după 21 de etape, pe locul 3 în clasamentul din campionatul României, cu 37 de puncte, încheind anul 2021 cu o serie de 7 meciuri consecutive fără înfrângere. Echipa lui Liviu Ciobotariu, care s-a luptat la baraj pentru un loc în Liga 1 la finalul sezonului 2020/21, are acum șanse mari să ajungă în playoff-ul competiției pentru prima dată în istorie.
Dacă va semna cu FC Voluntari, Arlauskis va fi la a patra aventură în Liga 1, unde a mai evoluat la Unirea Urziceni și FCSB, alături de care a cucerit câte un titlu de campion, și la CFR Cluj, cu care a câștigat 4 titluri. De-a lungul carierei, lituanianul a mai jucat la Siauliai, Rubin Kazan, Watford, Espanyol și Al-Shabab.
Citește și:
Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, etapa cu numărul 22 a sezonului regulat urmând a se desfășura în perioada 21-24 ianuarie.

Programul etapei a 22-a din Liga 1

  • FC Argeș - Dinamo
  • Chindia Târgoviște - FC Voluntari
  • Universitatea Craiova - Rapid
  • CS Mioveni - Academica Clinceni
  • FCSB - CFR Cluj
  • UTA Arad - Gaz Metan Mediaș
  • Farul Constanța - FC U Craiova
  • FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo