Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu Mihai Iosif după ce Rapid a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1! Anunțul oficial al clubului

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2021 la 14:04 GMT+3

Rapid a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș în a noua etapă a Ligii 1, giuleștenii ajungând la 3 meciuri fără victorie în campionat. Presa a speculat despărțirea clubului de Mihai Iosif, însă președintele Daniel Niculae a spus că antrenorul nu va pleca de la echipă.

Mihai Iosif

Credit imagine: facebook

După un start perfect de sezon, Rapid pare că și-a pierdut din putere. Giuleștenii au fost învinși în a noua etapă a Ligii 1 de Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, ajungând la 3 meciuri fără victorie în campionat, și pot coborî până pe locul 4 în clasament, în funcție de rezultatele pe care le vor înregistra FC Botoșani și UTA Arad, în duelurile cu Dinamo, respectiv Sepsi Sf. Gheorghe.
După meciul de vineri seară, în presă s-a vorbit despre posibilitatea ca Mihai Iosif să fie schimbat de pe banca tehnică a Rapidului. Astăzi, președintele alb-vișiniilor a vorbit despre situația de la echipă. Daniel Niculae a spus că nu se pune problema ca antrenorul care a ajutat clubul să promoveze în Liga 1 să fie demis.
"Ne așteptam să apară și astfel de momente pe parcursul sezonului. În meciurile următoare vom avea împreună emoții pentru Rapid. Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid! Indiferent de rezultate, Mihai Iosif va continua la Rapid. Este exclus să plece. Mihai Iosif a demonstrat că merită să antreneze Rapidul în Liga 1. Se simte faptul că acum a fost în tribună", a spus Daniel Niculae, la Digi Sport.

Întăriri pentru Mihai Iosif

În această săptămână, Rapid și-a continuat seria de transferuri prin care șefii din Giulești vor să se întărească și să aducă fotbaliști cu experiență pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon: salvarea de la retrogradare.
Alex Ioniță a revenit la Rapid după 7 ani. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a ajuns în lotul lui Mihai Iosif din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu CFR Cluj, înțelegere care urma să expire în vara lui 2022. Ioniță a renunțat la o sumă foarte mare de bani doar pentru a putea să revină la antrenamente.
Alex Ioniță a semnat cu Rapid un contract valabil trei ani, iar din octombrie va fi apt de joc, după ce îi expiră suspendarea de la ANAD.
"Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum", a spus Ioniță după oficializarea transferului.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo