Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a pus ochii pe un portar din play-off! Cine e fotbalistul dorit de Dan Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2022 la 14:45 GMT+2

CFR Cluj a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii 1, învingându-i cu scorul de 3-1 pe cei de la FC Voluntari. În urma meciului, Dan Petrescu a pus ochii pe goalkeeper-ul ilfovenilor, Mihai Popa, pe care l-a și lăudat la finalul partidei.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a debutat în forță în play-off-ul Ligii 1, câștigând în prima etapă meciul cu FC Voluntari, scor 3-1. La finalul partidei, Dan Petrescu a vorbit despre portarul ilfovenilor, care a avut mai multe evoluții bune pe parcursul acestui sezon.
"Portarul lor a făcut minuni, a fost cel mai bun meci al lui", a declarat antrenorul campioanei României despre Mihai Popa, fotbalistul care și-a spus recent povestea în exclusivitate pentru Eurosport.ro și pe care și l-ar dori să îl transfere la CFR.
Potrivit Sport.ro, clujenii ar vrea să-l aducă pe fotbalistul de 21 de ani în Gruia, această mutare fiind parte din proiectul de reconstrucție prin care clubul ar putea trece înainte de noul sezon.
Mihai Popa, care are o cotă de piață de 650.000 de euro, este format la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" și a mai evoluat de-a lungul carierei la Farul, Astra și Rapid. În 2021, goalkeeper-ul a mers cu echipa națională a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă a fost rezervă neutilizată.
Citește și:

DAN PETRESCU FACE CURĂȚENIE ÎN VESTIARUL LUI CFR CLUJ

Deși CFR Cluj este aproape de cel de-al 5-lea titlu consecutiv, Dan Petrescu nu este mulțumit de jucătorii pe care îi are la dispoziție și vrea schimbări majore la finalul sezonului. Obiectivul este clar: un lot mai bun pentru a ataca o calificare în grupele Champions League.
Președintele clubului, Cristi Balaj, este cel însărcinat să le dea vestea proastă jucătorilor care nu vor mai evolua pentru CFR Cluj în sezonul viitor. Clubul ardelean a alcătuit deja o "listă neagră".
"Fondul salarial a scăzut, numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare, pentru că am adus jucători U21 sau jucători formați la club, cum este Sergiu Buș. Din păcate, nu mai jucăm într-o competiție europeană, dar, din fericire, nu mai avem nici acea oboseală acumulată pe care o aveam când jucam din trei în trei zile. A scăzut media de vârstă, a crescut talia și urmează, în perioada următoare, să mai fie rezilieri", a declarat Cristi Balaj.
CFR are și un plan mai amplu de întinerire a lotului. Pentru asta, clujenii au adus trei africani și un panamez pe care Dan Petrescu îi va evalua și va stabili cine poate să rămână în lotul echipei mari pentru sezonul viitor.
Tinerii transferați de CFR Cluj:
  • Yeboah Emmanuel, atacant în vârstă de 19 ani din Ghana
  • Adjani Abdoul Kader, mijlocaş central în vârstă de 18 ani din Coasta de Fildeş
  • Orman Davis, fundaş stânga în vârstă de 19 ani din Panama
  • Jah Mustapha, atacant în vârstă de 18 ani din Gambia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo