Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, aproape de despărțirea de un fotbalist important! Ofertă din Turcia pentru atacantul din Gruia

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2021 la 11:39 GMT+3

CFR Cluj s-ar putea despărți în această perioadă de Billel Omrani. Atacantul în vârstă de 28 de ani este dorit de Rizespor în Turcia, unde fereastra de transferuri este deschisă până pe 8 septembrie.

CFR Cluj, amendată de către UEFA

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj îl poate pierde în aceste zile pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în startul sezonului 2021/22. Este vorba despre Billel Omrani, care este dorit în Turcia.
Potrivit jurnaliștilor de la Foot Mercato, cei de la Rizespor au făcut deja o ofertă pentru atacantul de 28 de ani care a înscris 3 goluri în primele meciuri ale stagiunii, dintre care două în Liga 1 și unul în partida cu Young Boys din preliminarii Champions League.
Turcii l-ar putea transfera pe Omrani în schimbul a 700.000 de euro, sumă care reprezintă clauza de reziliere din contractul francezului, cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,6 milioane de euro.
Mutarea ar putea avea loc până pe 8 septembrie, atunci când se încheie perioada de transferuri în Turcia.
Contractul lui Billel Omrani cu CFR Cluj este valabil doar până la finalul acestui sezon, motiv pentru care oficialii campioanei României ar putea alege să-i dea drumul acum francezului pentru a nu-l pierde gratis în vara lui 2022.

Ce transferuri a făcut CFR după revenirea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a revenit recent la CFR Cluj, dar înainte de a semna un nou contract a pus câteva condiții legate de aducerea anumitor jucători. Conducătorii clubului s-au conformat și au perfectat deja 3 transferuri, fiind aproape de a realiza încă o mutare cerută insistent de tehnician.
Astfel, după revenirile lui Culio și Bordeianu și transferul lui Florin Ștefan, următorul jucător care va ajunge în Gruia este Nana Boateng, un ghanez de 27 de ani, care evoluează la finlandezii de la KuPS și pe care Dan Petrescu l-a dorit încă de anul trecut. Mijlocașul central l-a impresionat pe antrenorul român în timpul partidei dintre CFR și campioana Finlandei, din preliminariile Champions League.
Atunci, șefii CFR-ului au încercat să-l transfere pe Boateng, dar negocierile nu s-au finalizat. Conform ProSport, Dan Petrescu a insistat din nou pentru acest transfer și jucătorul are șanse mari să ajungă acum sub comanda sa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo