Toni Petrea urmează să-și facă debutul în al doilea mandat la FCSB duminică, pe teren propriu, în compania celor de la FC Botoșani, în prima etapă a returului acestui sezon regulat de Liga 1.
E posibil ca echipa de start pe care o să o alinieze noul antrenor al roș-albaștrilor să sufere câteva modificări față de cea trimisă pe teren de Edi Iordănescu în mandatul său. Dacă apărarea ar putea rămâne intactă, incluzându-i pe Crețu, Vinicius, Cristea și Haruț, din linia ofensivă ar putea să nu facă parte nici Keșeru, nici Budescu, Cordea urmând a fi, cel mai probabil, preferat de Toni Petrea, alături de Florin Tănase și Octavian Popescu.
În aceste condiții, primul 11 al celor de la FCSB ar putea arăta astfel: Vlad - Crețu, Vinicius, Cristea, Haruț - Oaidă, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu.
Romanian Liga I
Petrea a dat cărțile pe față înaintea duelului cu Craiova! Ce a spus despre relația cu Reghecampf
IERI LA 14:37
Din decembrie, conform unui anunț al managerului roș-albaștrilor, în lot va reveni și Florinel Coman, care a fost accidentat în ultimele luni. După ce fotbalistul va primi acordul pentru a intra pe teren, el și-ar putea relua locul în echipa de start a celor de la FCSB, dacă va demonstra că este într-o formă bună.

Singura condiție pusă de Toni Petrea la revenirea la FCSB

Așa cum era de așteptat, după despărțirea de Edi Iordănescu, FCSB a apelat la un antrenor care să respecte ordinele venite din lojă și care să nu treacă peste deciziile patronului. Este vorba despre Toni Petrea, cel care a pregătit echipa în sezonul trecut și care a revenit în această săptămână la echipă.
În urmă cu câteva zile, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a mai avut doi antrenori pe lista scurtă pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu, pe lângă Toni Petrea, unul dintre aceștia fiind Ilie Poenaru, care a ajuns în acest sezon de la Academica Clinceni la Gaz Metan Mediaș.
Oficialul celor de la FCSB a spus că Petrea, care a fost cel care a răspuns primul la telefon, a pus și o condiție înainte de a-și da acordul de a reveni la echipă. Conform patronului, tehnicianul a cerut să nu se mai facă schimbări în primul 11 înainte de pauză, lucru cu care conducerea clubului a fost de acord.
Primul meci al lui Toni Petrea în al doilea său mandat la FCSB este programat duminică, 21 noiembrie, pe teren propriu, contra celor de la FC Botoșani, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 16-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
23/11/2021 LA 13:09
Romanian Liga I
OFICIAL: Toni Petrea, prezentat ca noul antrenor al celor de la FCSB! Ce mesaj au postat
16/11/2021 LA 12:18