Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Petrea a pus o singură condiție înainte de a reveni la FCSB! Ce variante au mai avut roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 16/11/2021 la 13:04 GMT+2

FCSB și-a găsit repede antrenor după despărțirea de Edi Iordănescu. Conducerea clubului din Berceni a anunțat că Toni Petrea va reveni la echipă, astăzi fiind făcute publice mai multe informații despre întoarcerea tehnicianului la FCSB.

Toni Petrea

Credit imagine: Getty Images

FCSB a avut un parcurs foarte bun sub conducerea lui Edi Iordănescu, dar patronul echipei nu a fost mulțumit de faptul că nu mai avea control asupra lotului și l-a constrâns pe tehnician să plece. Iordănescu s-a despărțit duminică de roș-albaștri, care i-au găsit un înlocuitor în aproximativ 24 de ore.
Așa cum era de așteptat, FCSB a apelat la un antrenor care să respecte ordinele venite din lojă și care să nu treacă peste deciziile patronului. Este vorba despre Toni Petrea, cel care a pregătit echipa în sezonul trecut și care va reveni astăzi la echipă.
În această dimineață, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că a mai avut doi antrenori pe lista scurtă pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu, pe lângă Toni Petrea, unul dintre aceștia fiind Ilie Poenaru, care a ajuns în acest sezon de la Academica Clinceni la Gaz Metan Mediaș.
Oficialul celor de la FCSB a spus că Petrea, care a fost cel care a răspuns primul la telefon, a pus și o condiție înainte de a-și da acordul de a reveni la echipă. Conform patronului, tehnicianul a cerut să nu se mai facă schimbări în primul 11 înainte de pauză, lucru cu care conducerea clubului a fost de acord.
Primul meci al lui Toni Petrea în al doilea său mandat la FCSB este programat duminică, 21 noiembrie, pe teren propriu, contra celor de la FC Botoșani.

DE CE A PLECAT EDI IORDĂNESCU DE LA FCSB

Luni, Edi Iordănescu a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea sa de roș-albaștri, susținând că își dorește să uite ultimele luni din viața sa. Iordănescu s-a arătat dezamăgit de faptul că patronul echipei nu a ținut cont de ceea ce au stabilit în momentul semnării contractului și a spus că nu și-ar fi dorit să plece, în cursul zilei de luni menționând că nu are nicio înțelegere cu Federația Română de Fotbal, așa cum s-a speculat.
"Vreau să mă liniștesc. Deja e istorie și încep să mă uit înainte. Mi se pare că sunt niște lucruri care nu sunt clare. Nu mi-am dorit niciun moment să plec. Aveam încredere foarte mare. Știu ce mesaje și telefoane am primit, să nu ne ascundem după deget. În spate sunt milioane de suporteri și el mi-a făcut o promisiune clară.
Nu m-a deranjat că a criticat jocul. Aș fi acceptat multe prezențe în spațiul public. Ce m-a deranjat foarte tare și m-a făcut să am acea notificare a fost când a spus că face ceva pe contractul meu. A fost vorba de promisiunile pe care le-a făcut. N-a dat doi bani pe ce am vorbit. Am fost sunat, am fost convins, nu m-am propus. Am făcut acea adresă care a fost constructivă. A venit un răspuns umilitor.
M-am autoizolat, mi-am văzut de muncă. Am primit mesaje fără număr, pe care nu vreau să le reproduc niciodată. Sunt lucruri intime! Au fost jignitoare, le-am luat personal. Dacă eu continuam, aș fi făcut foarte mult rău oamenilor din jur. Managerul echipei ar fi căzut la mijloc. Am zis că mai bine mă sacrific eu. Oricum, nu mai puteam să avem comunicare și viață lungă", a declarat Edi Iordănescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo