FCSB a avut un parcurs foarte bun sub conducerea lui Edi Iordănescu, dar conducătorul clubului nu a fost mulțumit de faptul că nu mai avea control la echipă și l-a constrâns pe tehnician să plece.
Așa cum era de așteptat, FSCB va apela la un antrenor care să respecte ordinele venite din lojă, care să nu treacă peste deciziile patronului. Este vorba despre Toni Petrea, cel care a pregătit echipa în sezonul trecut.
Conform digisport.ro, Toni Petrea își va intra încă de mâine în rol, când va conduce primul antrenament al echipei.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
Citește și:

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB

Așadar, clubul din Berceni ajunge la al 3-lea antrenor din acest sezon, după Dinu Todoran și Edi Iordănescu. Toni Petrea a fost antrenorul FCSB-ului în stagiunea precedentă, când echipa a terminat pe locul 2 în Liga 1, după ce fusese pe primul loc la finalul sezonului regulat.
Toni Petrea a fost mult timp secundul lui Laurențiu Reghecampf la diferite echipe pe care le-a antrenat actualul tehnician de la Universitatea Craiova. De altfel, FCSB este singurul club pe care Petrea l-a antrenat ca principal, având un trofeu în palmares: Cupa României în 2020.
Decizia de a-l numi pe Toni Petrea pe bancă este lesne de înțeles, în condițiile în care acesta și-a dovedit servilitatea în primul mandat, iar majoritatea antrenorilor care putea fi aduși se feresc să lucreze la un club unde nu au libertate. În perioada lui Edi Iordănescu dispăruseră celebrele schimbări ordonate din tribună sau folosirea unor jucător chiar și pe 3 posturi într-un singur meci, dar foarte probabil aceste obiceiuri de club semi-profesionist vor reapărea în viitorul apropiat.
Primul meci al lui Toni Petrea în al 2-lea său mandat la FCSB va fi duminică, 21 noiembrie, pe teren propriu contra celor de la FC Botoșani.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00