CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe se vor duela sâmbătă seară, de la ora 20:30, în Supercupa României. Partida, prima din România care va beneficia de arbitraj video, va avea loc la Arad.
Înaintea meciului, antrenorul campioanei României a prefațat duelul. Dan Petrescu a vorbit despre schimbările de lot pe care le-a făcut față de partida cu FC Pyunik, din preliminariile Champions League.
În plus, tehnicianul a declarat că echipa sa va fi extrem de concentrată asupra Supercupei, neconceptând ca jucătorii lui să nu câștige trofeul în fața deținătorilor Cupei României.
Romanian Liga I
CFR Cluj caută înlocuitor pentru Debeljuh! Atacantul dorit a trecut pe la Bologna și Standard Liege
IERI LA 15:21
"E un meci cu un trofeu pe masă și nu mai contează că noi am jucat un meci oficial, iar ei nu. Nu mai contează nici dacă ești în formă sau nu, contează doar să câștigi trofeul. Nu contează nici cum joci. Degeaba ajungi într-o finală dacă o pierzi, așa și acum. Noi nu ne permitem să pierdem Supercupa.
Vrem să câștigăm, dar îi respectăm pe cei de la Sepsi. Au un lot fantastic și, în opinia mea, e o echipă care nu are cum să piardă play-off-ul în acest sezon. Sunt convins că va fi un meci echilibrat și micile detalii vor stabili învingătoarea. Absenți îi avem doar pe George Birligea și Sergiu Buș, ambii accidentați.
Vor fi schimbări foarte multe față de meciul din Armenia, de aia am făcut un lot mare. De la meci la meci vor fi schimbări mereu la noi", a declarat Dan Petrescu.
Citește și:

SUPERCUPA ROMÂNIEI, PRIMUL MECI DIN ROMÂNIA CU VAR

Supercupa României va fi primul meci de fotbal care va beneficia de arbitraj video. La finalul ședinței Comitetului Executiv a FRF de la jumătatea lunii mai, Răzvan Burleanu a vorbit despre stadiul în care se află lucrările de implementare a sistemului VAR:
"În ceea ce privește implementarea VAR-ului, suntem în grafic. Așa cum am anunțat, toate meciurile din Liga I din sezonul următor vor beneficia de asistență video pentru arbitraj, iar primul meci din România care va beneficia de asistență video va fi chiar Supercupa României, care se va disputa în 9 iulie.
Ne aflăm în ultima fază de certificare a întregului sistem VAR. Un reprezentant FIFA este la București pentru certificarea arbitrilor și a operatorilor, iar la finalul lunii vom avea o nouă vizită din partea FIFA, pentru certificarea infrastructurii stadioanelor și pentru sisteme", a declarat Burleanu, în mai.
La Supercupa României, în camera VAR, se vor afla Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan, care va reveni în arbitraj la 3 luni de la infarct.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
11/08/2022 LA 20:51
UEFA Europa Conference League
"Dan Petrescu pleacă dacă pierde cu Soligorsk!" Anunțul bombă dinaintea meciului de la Cluj
11/08/2022 LA 16:44