Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De la Dinamo, direct în cupele europene! Cu ce echipă a semnat Cosmin Matei după retrogradarea în Liga 2

Bianca Dumitru

Actualizat 02/06/2022 la 14:14 GMT+3

Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar echipa va pierde mai mulți jucători în această vară. Cosmin Matei a ales să se transfere la Sepsi Sf. Gheorghe, cu care a semnat un contract valabil două sezoane.

Cosmin Matei

Credit imagine: facebook

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucătorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri, iar antrenorul Dusan Uhrin va părăsi și el, aproape sigur, echipa, cehul plecând deja din România.
Unul dintre primii fotbaliști de la Dinamo care și-au găsit o nouă echipă este Cosmin Matei. Fotbalistul de 30 de ani a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, câștigătoarea Cupei României, care va evolua în sezonul 2022/23 al Conference League.
Mijlocașul, care are o cotă de piață de 400.000 de euro, a semnat un contract valabil două sezoane și a fost deja prezentat oficial de covăsneni.
"Sepsi OSK are un nou mijlocaș. Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum şi la FCSB.
Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK", au notat oficialii clubului covăsnean.
Citește și:

IVANOVSKI, DORIT LA PETROLUL

Administratorul judiciar al lui Dinamo a anunțat, după retrogradarea echipei în Liga 2, că mai mulți jucători vor pleca în această vară de la echipă. Unul dintre motive este legat de salariile fotbaliștilor, prea mari pentru bugetul pe care "câinii roșii" îl vor avea în următorul sezon.
Potrivit informațiilor Eurosport, printre fotbaliștii care ar putea pleca de la Dinamo la o echipă din primul eșalon se află și Mirko Ivanovski. Atacantul de 32 de ani este dorit la Petrolul, formație care a obținut în această vară promovarea în Liga 1.
Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.
De-a lungul carierei, Ivanovski a mai evoluat la Pelister Bitola, Makedonija, Slavia Praga, Arka Gdynia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Boluspor, Slaven Belupo, Hajduk Split și Diosgyor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo