Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2021 la 19:55 GMT+2

Dinamo s-ar putea despărți de Mircea Rednic în perioada imediat următoare. Oficialii din Ștefan cel Mare au luat deja legătura cu un antrenor român pe care și-l doresc în locul lui. Răspunsul acestuia a venit pe loc.

Dinamo - FC U Craiova. Sursa: Agerpres

Credit imagine: facebook

Dinamo a ajuns la 14 meciuri fără victorie în campionat. Vineri seară, "câinii roșii" au remizat, scor 0-0, cu FC U Craiova, acesta putând fi ultimul meci al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a dinamoviștilor.
În urma conflictelor dintre el și câțiva dintre jucătorii importanți ai echipei, cum ar fi Deian Sorescu, Gabriel Torje și Steliano Filip, Mircea Rednic nu mai este dorit de vestiar. Iuliu Mureșan ar fi de partea fotbaliștilor, cu care ar fi discutat pentru a-l da afara pe tehnician.
Pentru că echipa este într-o stare dezastruoasă, nereușind să mai câștige în campionat de aproape 4 luni, dinamoviștii au realizat deja și o listă cu posibili înlocuitori pentru Rednic. Conform sursei citate, favoriți să-i ia locul la cârma echipei sunt Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja.

Primul antrenor contactat de Dinamo pentru a-i lua locul lui Rednic

Astăzi, oficialii din Ștefan cel Mare au demarat discuțiile pentru a-i găsi un înlocuitor lui Mircea Rednic. Potrivit ProSport, șefii lui Dinamo l-au contactat pe Leo Grozavu, antrenor care este liber de contract din septembrie, când s-a despărțit de Sepsi Sf. Gheorghe.
Conform sursei citate, tehnicianul nici nu a vrut să audă de posibilitatea de a semna cu Dinamo, spunându-le reprezentanților clubului că nu își dorește să experimenteze haosul din Ștefan cel Mare.
"Îmi pare rău, dar nu e pentru mine haosul de la Dinamo. Nici nu are rost să purtăm discuții, pentru că eu nu pot lucra într-un astfel de mediu", le-ar fi spus Leo Grozavu celor din conducerea lui Dinamo.
În acest moment, "câinii roșii" sunt pe locul 15 al clasamentului Ligii 1, cu 9 puncte, nemaireușind să câștige vreun meci din campionat de la începutul lunii august. În următoarea etapă a Ligii 1, Dinamo o va înfrunta în deplasare pe Academica Clinceni, vineri, de la ora 21:00.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo