Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo caută antrenor | Rednic și Bratu au refuzat revenirea în Ștefan cel Mare

Ion Alexandru

Actualizat 10/04/2021 la 11:42 GMT+3

Dinamo caută antrenor | Gigi Mulțescu simte că nu mai poate ajuta Dinamo, iar după înfrângerea cu 3-1 de pe teren propriu cu Clinceni a spus că vrea să renunțe. Situația este, din nou, foarte grea. Ca și în sezonul precedent, Dinamo ajunge pe poziție de retrogradare.

Gigi Mulțescu nu vrea să continue la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo are probleme uriașe. Clubul a fost salvata de la faliment de supoeterii care au devenit între timp acționari, dar acest colac de salvare finaciar nu este ajutat de rezultatele sportive. Sub conducerea lui Gigi Mulțescu Dinamo s-a prăbușit, iar echipa cu 18 titluri de campioană a României poate terminat sezonul regulat pe poziția a 15-a, prima care duce în Liga a 2-a.
1-3 cu Clinceni pe teren propriu este ultima înfrângere dureroasă pentru dinamoviști, iar fanii-acționari se gândesc deja la înlocuitorul lui Mulțescu.
„În momentul de față mă pun la dispoziția conducerii. Nu cred că mai am putere să merg mai departe. Acum mă gândesc să mă pun la dispoziție, să văd ce doresc ei. Acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit 3 goluri foarte ciudate, din cornere, lucrurile nu au stat cum trebuie, foarte puțin am mai redresat.
Trăiesc o senzație de... cum să spun... nu găsesc cuvintele. Nu mă mai simt util. Poate nu fac eu ce trebuie. M-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum e ciudat! Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar e foarte greu” a declarat Mulțescu după înfrângerea cu Clinceni, echipă care a prins pentru prima dată în istorie un loc de playoff.
Mircea Rednic a fost de 4 ori antrenor la Dinamo în ultimii 15 ani

Dinamo caută antrenor | Rednic ar reveni, dar nu acum

Dat afară de Hagi după o serie de rezultate slabe care au dus la ratarea playoff-ului, Rednic a fost primul ofertat de fanii din DDB. Omul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel mare, în 2007, nu vrea să-ți asocieze numele cu o eventaulă retrogradare și a refuzat. Rednic este însă dispus să negocieze o revenire la Dinamo, în vară, dacă echipa este salvată de altcineva. Peste 2 luni și jumătate, Rednic ar putea construi o echipă mai puternică, dar are nevoie de susținere financiară. Pentru asta, dinamoviștii trebuie să gaăsească resurse pentru că doar banii veniți din donațiile fanilor sunt destul pentru a crea o echipă așa cum vrea Rednic.

Dinamo caută antrenor | Florin Bratu e tentat să spună "pas"

Al doilea om la care fanii-acționari s-au gândit este Florin Bartu. Poreclit "Mitraliera" de pe vremea când era golgheter în Ștefan cel Mare, Bratu a mai fost antrenor la Dinamo între februarie și septembrie 2018. Conform Gazetei Sporturilor, Bratu nu este dornic de o revenire la Dinamo, deși este liber de contract încă de anul trecut după ce s-a despărțit de divizionra secundă Concordia Chiajna. Acum câteva săptămâni, Bratu declara: „Le mulțumesc că s-au gândit la mine, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Cu siguranță mă voi întoarce la Dinamo!”
Dinamo a strâns doar 27 de puncte din cele 30 de meciuri ale sezonului regulat și este pe locul 14, ultimul care asigură participarea în barajul de rămânere în Liga 1. Dacă Hermannstadt obține un punct în ultima etapă, luni pe terenul ultimei clasate Poli Iași, atunci "câinii" pot coborâ pe loc retrogradabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo