Dinamo continuă să se confrunte cu probleme de tot felul pe toate planurile posibile pentru un club sportiv. Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile, staff-ul tehnic caută să plece cu orice preț, iar Cosmin Contra este și el pe picior de plecare, fiind profund nemulțumit de situația în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare.
Totuși, "câinii" au lăsat în această seară problemele la vestiar și au intrat pe teren cu FC Voluntari cu gândul la victorie. Prima repriză a partidei din etapa a 11-a Ligii 1 a fost de tatonare, cu mai multe ocazii de partea dinamoviștilor. În a doua parte totuși, băieții lui Cosmin Contra au reușit să deschidă scorul prin Anton, în minutul 60. Șapte minute mai târziu, Borja Valle a majorat avantajul din pasa lui Gol, iar mai apoi, în minutul 87, același Borja Valle a închis tabela.
În urma acestui rezultat, Dinamo urcă o poziție în clasamentul Ligii 1, de pe 15 (penultimul loc), până pe 14, cu 9 puncte după 11 etape. FC Voluntari staționează pe locul 10. În etapa viitoare, Dinamo va merge în deplasarea de la FC Argeș, dar nu înainte de meciul din Cupa României cu FC Viitorul. De partea cealaltă, FC Voluntari va juca în Cupă cu Gaz Metan Mediaș, iar apoi va primi vizita celor de la Academica Clinceni.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 21 ORE

Dinamo – Voluntari 3-0: Echipele de start

Dinamo:
  • Mejias - Sorescu, Puljic, Ehmann, I. Lopez - J. Camara, P. Anton, J. Gol, Fabbrini - Măgureanu, Nemec
  • Rezerve: Hinojo, R. Grigore, A. Ba, B. Valle, Crețu, V. Achim, A. Garcia, Bani, M. Gueye
  • Antrenor: Cosmin Contra
FC Voluntari:
  • Râmniceanu - Grădinaru, Balaur, Achim, Al. Vlad - Borțoneanu, P. De Lucas, I. Gheorghe - Mailat, Sanchez, Lopes
  • Rezerve: Rodriguez, Puel, Kocic, Miranda, Armas, Armaș, Al. Ilie, V. Mihai, A. Popa, I. Stoica
  • Antrenor: Mihai Teja
Meciul a fost condus la centru de Ovidiu Hațegan. Acesta a fost ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac.
Romanian Liga I
Craiova, doar o remiză cu FC Voluntari! Ivan i-a adus un punct echipei lui Rădoi din penalty
ACUM O ZI
Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27