Dinamo continuă să se confrunte cu probleme de tot felul pe toate planurile posibile pentru un club sportiv. Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile, staff-ul tehnic caută să plece cu orice preț, iar Cosmin Contra este și el pe picior de plecare, fiind profund nemulțumit de situația în care se regăsește clubul din Ștefan cel Mare.

Totuși, "câinii" au lăsat în această seară problemele la vestiar și au intrat pe teren cu FC Voluntari cu gândul la victorie. Prima repriză a partidei din etapa a 11-a Ligii 1 a fost de tatonare, cu mai multe ocazii de partea dinamoviștilor. În a doua parte totuși, băieții lui Cosmin Contra au reușit să deschidă scorul prin Anton, în minutul 60. Șapte minute mai târziu, Borja Valle a majorat avantajul din pasa lui Gol, iar mai apoi, în minutul 87, același Borja Valle a închis tabela.

Romanian Liga I
Scandalul continuă la Dinamo! Ultrașii "câinilor" au intrat peste directorul sportiv la Săftica
ACUM 11 ORE

În urma acestui rezultat, Dinamo urcă o poziție în clasamentul Ligii 1, de pe 15 (penultimul loc), până pe 14, cu 9 puncte după 11 etape. FC Voluntari staționează pe locul 10. În etapa viitoare, Dinamo va merge în deplasarea de la FC Argeș, dar nu înainte de meciul din Cupa României cu FC Viitorul. De partea cealaltă, FC Voluntari va juca în Cupă cu Gaz Metan Mediaș, iar apoi va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Dinamo – Voluntari 3-0: Echipele de start

Dinamo:

  • Mejias - Sorescu, Puljic, Ehmann, I. Lopez - J. Camara, P. Anton, J. Gol, Fabbrini - Măgureanu, Nemec
  • Rezerve: Hinojo, R. Grigore, A. Ba, B. Valle, Crețu, V. Achim, A. Garcia, Bani, M. Gueye
  • Antrenor: Cosmin Contra

FC Voluntari:

  • Râmniceanu - Grădinaru, Balaur, Achim, Al. Vlad - Borțoneanu, P. De Lucas, I. Gheorghe - Mailat, Sanchez, Lopes
  • Rezerve: Rodriguez, Puel, Kocic, Miranda, Armas, Armaș, Al. Ilie, V. Mihai, A. Popa, I. Stoica
  • Antrenor: Mihai Teja

Meciul a fost condus la centru de Ovidiu Hațegan. Acesta a fost ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe și Radu Ghinguleac.

Romanian Liga I
Dinamo va semna cu un antrenor care l-a impresionat pe Guardiola. Cine vine în locul lui Contra
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Război în toată regula la Dinamo! Cosmin Contra, un nou atac la Cortacero: "Ruptura e totală!"
IERI LA 12:00