Dinamo a retrogradat, la finalul sezonului 2021/22, în Liga 2, la capătul unei stagiuni de coșmar. În ultimele săptămâni, echipa s-a despărțit de mai mulți jucători importanți, unii dintre ei semnând acorduri cu alte echipe din Liga 1.
Astăzi, oficialii clubului din Ștefan cel Mare au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu Steliano Filip pentru rezilierea contractului acestuia.
"Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre", a declarat Răzvan Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă.
Romanian Liga I
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Dinamo după eșecul cu CS Mioveni! "Îmi este rușine!"
16/04/2022 LA 05:25
Administratorul judiciar al lui Dinamo a dezvăluit și cum va arăta lotul "câinilor roșii" la debutul în sezonul 2022/23 al Ligii 2:
"În cea mai mare măsură, lotul este constituit. Vor veni și foarte mulți jucători în probe. Vor fi peste 25 de jucători în lot, să vedem în ce măsură vor rămâne toți aici. Moura și Buleică au semnat, vor continua la echipă", a adăugat Zăvăleanu.
Citește și:

ZĂVĂLEANU, DESPRE POSIBILITATEA CA DINAMO SĂ INTRE ÎN FALIMENT

Săptămâna trecută, Răzvan Zăvăleanu a vorbit și despre situația financiară a clubului. Oficialul "câinilor roșii" a declarat că falimentul nu este o problemă iminentă, deși Dinamo se confruntă cu datorii importante.
Zăvăleanu a mai spus că unii dintre fotbaliști au acceptat să mai aștepte plata salariilor, în timp ce alții au cerut să fie lăsați să se transfere cu orice preț.
În plus, administratorul dinamoviștilor a comentat ajutorul acordat de suporterii din cadrul programului DDB și a explicat cum va încerca conducerea clubului să își contureze bugetul pentru sezonul viitor.
"Toți jucătorii cu care am discutat s-au dovedit băieți de caracter. Unii dintre ei au renunțat la încasarea banilor pentru luna iunie, pentru a ajuta clubul. Alții și-au amânat restanțele până în 2023. Avem o lună și jumătate întârziere la salarii. Deocamdată, jucătorii nu pot să facă cerere împotriva clubului.
Suntem pe cale să rezolvăm problema aceasta și nu cred că vom ajunge în situația în care să ne confruntăm cu judecata. Raportat la treaba cu jucătorii, nu am nicio emoție în privința falimentului.
Situația financiară a clubului e destul de grea, ne descurcăm greu tocmai pentru că sunt aceste întârzieri salariale. Pentru bugetul previzionat pentru sezonul următor, stăm bine pe hârtie, teoretic. Dar sunt aceste restanțe pe care vreau să le văd rezolvate cât mai repede. Facem eforturi în aceste zile să strângem banii necesari.
DDB-ul a susținut această echipă cu sume foarte mari, dacă își propun să facă ceva, pot reuși, că e vorba despre un milion de euro sau altă sumă. Tot timpul a existat disponibilitate din partea suporterilor să ajute echipa. DDB-ul va ajuta clubul în continuare. Avem în fiecare lună bugetul de încasări și cheltuieli, pe care îl prezentăm. Nu e o chestie haotică. Evident că fiecare aduce câți bani poate.
Pentru bugetul pentru Liga 2, ne-am bazat în principal pe încasările din publicitate. Nu avem posibilitatea să luăm sponsorizări. Cred că Dinamo va fi, de departe, cea mai urmărită echipă din Liga 2. Pentru anul acesta, expunerea celor care plătesc publicitate va fi mai mare, fiind mai multe echipe în Liga 2. Suntem în negocieri pentru contracte de publicitate noi", a declarat Răzvan Zăvăleanu.
Romanian Liga I
Care este situația celor care vor să plece de la Dinamo! "Vor să plece liberi, dar nu-i putem lăsa"
10/02/2022 LA 11:51
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41