Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo se transformă! Ce decizie au luat șefii clubului după cele 15 meciuri fără victorie în Liga 1

Bianca Dumitru

Publicat 09/12/2021 la 21:25 GMT+2

Dinamo a ajuns la 15 meciuri fără victorie în Liga 1, iar conducerea echipei are de gând să facă schimbări importante în lot.

Dinamo - Rapid

Credit imagine: Instagram

Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă, nu doar din punct de vedere financiar, ci și sportiv. Echipa din Ștefan cel Mare a ajuns la 15 meciuri fără victorie în Liga 1, cel mai recent fiind învinsă de Academica Clinceni, cu scorul de 1-0.
După meciul din a 18-a etapă a Ligii 1, conducerea clubului a avut o ședință, oficialii lui Dinamo discutând despre problemele echipei și stabilind primele măsuri pe care le vor lua.
Astfel, potrivit administratorului judiciar al "câinilor roșii", lotul va fi redus de la aproximativ 40 de jucători la doar 25 de fotbaliști, ceilalți urmând a fi transferați sau împrumutați la echipe din Liga 1 și Liga a doua.
"Vom reduce lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Rednic are un buget în care va trebui să îi cuprindă pe cei 25 de jucători. Cei care au venit după deschiderea procedurii, au clauză unilaterală de desfacere. Pentru cei tineri, preferăm să îi împrumutăm. Sper să nu plece prea mulți jucători efectiv, ci să fie în continuare în curtea lui Dinamo, dar împrumutați. La Filip putem renunța doar cu acordul său.
Totuși, nu s-a discutat încă despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo, iar principalul motiv a fost evitarea eventualelor neînțelegeri care ar putea apărea înaintea ultimelor trei meciuri din acest an.
Nu au existat discuții la modul concret asupra jucătorilor care urmează să plece pentru că nu este profitabil să discutăm înaintea ultimelor trei meciuri. Nu am discutat nominal. E evident că lotul este supradimensionat și că sunt unii jucători cu care Rednic nu se împacă, dar nu am discutat nominal despre jucătorii care urmează să plece pentru a evita orice fel de supărari înaintea celor trei meciuri", a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Rednic a dat doi jucători afară după înfrângerea cu Clinceni

După ce Dinamo a pierdut în fața celor de la Academica Clinceni, Mircea Rednic a luat măsuri importante, astfel Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși din lot. Antrenorul s-a săturat de evoluțiile modeste ale jucătorilor săi și a luat decizia de a-i exclude din lot pe cei doi jucători, care se vor antrena separat și, cel mai probabil, nu vor evolua în partida cu Chindia Târgoviște.
Pe lângă cei doi excluși din lot, Torje nu va putea evolua în partida din a 19-a etapă a Ligii 1 din cauza cumului de cartonașe galbene.
Motivul pentru care Filip a fost exclus ar fi din cauza atitudinii pe care o are în vestiar, fundașul fiind de mai mult timp la clubul din Ștefan cel Mare.
Nu este prima decizie de acest fel pe care o ia Rednic de când a revenit pe banca lui Dinamo. "Puriul" l-a exclus în urmă cu puțin timp pe Deian Sorescu din lot, dar acesta a decis imediat să-l reprimească la antrenamente.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo