UPDATE | La doar câteva minute după ce a revenit în România, Dusan Uhrin a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui Dinamo. Reprezentanții clubului au precizat, pe rețelele de socializare, că tehnicianul va conduce în această după-amiază primul antrenament.

Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
ACUM 18 ORE
Știrea inițială
Flavius Stoican nu mai este antrenorul celor de la Dinamo. Tehnicianul s-a despărțit astăzi de echipa din Ștefan cel Mare, pe care a antrenat-o de la finalul lunii decembrie. Clubul a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, unde au postat un mesaj prin care i-au mulțumit antrenorului și au punctat că rezilierea contractului a avut loc în condiții amiabile.
În locul lui Stoican, pe banca tehnică a "câinilor roșii" va ajunge Dusan Uhrin, care a mai pregătit echipa în trecut în două rânduri, august 2019 - martie 2020, respectiv aprilie - iulie 2021.
Cehul a ajuns astăzi în România pentru a discuta cu șefii din Ștefan cel Mare. Tehnicianul a făcut primele declarații pe aeroport, dezvăluind că nu este sigur că va semna cu Dinamo.
Citește și:

Uhrin ar putea fi al patrulea antrenor din Ștefan cel Mare

"Vom vedea ce va fi (n.r. legat de derby-ul cu Rapid). Încă nu am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani, pentru ei am venit în România.
Negocierile au decurs foarte rapid. M-au sunat ieri dimineață să vin și în această seară mă voi vedea cu conducătorii. Cu jucătorii ar trebui să vorbesc după ce voi semna contractul, dacă îl voi semna.
Va fi mult mai dificil decât data trecută. Acum e sigur barajul, dar sunt multe lucruri de văzut. Îmi place România, vom vedea ce se va întâmpla. Să vedem ce se va întâmpla în această seară, poate mă întorc la Praga. Încă nu am semnat. E mai bine să vorbim diseară", a declarat Dusan Uhrin, la sosirea în România.
Dacă va semna, cehul de 54 de ani va fi cel de-al patrulea antrenor din acest sezon al lui Dinamo, înainte de Stoican alb-roșii fiind pregătiți și de Dario Bonetti și Mircea Rednic.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin a răbufnit după înfrângerea cu Mioveni! "Mi-e imposibil să înțeleg! Nu sunt mulțumit"
15/04/2022 LA 20:11
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, pesimist cu 5 etape înainte de finalul play-out-ului! "Avem mai puțin de 10% șanse"
14/04/2022 LA 17:00