Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo! Ce a declarat la revenirea în România: de ce s-a întors

Bianca Dumitru

Actualizat 09/03/2022 la 17:23 GMT+2

Dusan Uhrin va fi, cel mai probabil, înlocuitorul lui Flavius Stoican la Dinamo. Antrenorul ceh a ajuns astăzi în România și a făcut primele declarații, dezvăluind de ce s-a întors și ce părere are despre situația echipei din acest sezon.

Dusan Uhrin a reușit să câștige 4 meciuri consecutive cu Dinamo. Sursa foto: Mediafax

Credit imagine: Eurosport

UPDATE | La doar câteva minute după ce a revenit în România, Dusan Uhrin a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui Dinamo. Reprezentanții clubului au precizat, pe rețelele de socializare, că tehnicianul va conduce în această după-amiază primul antrenament.

Știrea inițială
Flavius Stoican nu mai este antrenorul celor de la Dinamo. Tehnicianul s-a despărțit astăzi de echipa din Ștefan cel Mare, pe care a antrenat-o de la finalul lunii decembrie. Clubul a făcut anunțul oficial pe rețelele de socializare, unde au postat un mesaj prin care i-au mulțumit antrenorului și au punctat că rezilierea contractului a avut loc în condiții amiabile.
În locul lui Stoican, pe banca tehnică a "câinilor roșii" va ajunge Dusan Uhrin, care a mai pregătit echipa în trecut în două rânduri, august 2019 - martie 2020, respectiv aprilie - iulie 2021.
Cehul a ajuns astăzi în România pentru a discuta cu șefii din Ștefan cel Mare. Tehnicianul a făcut primele declarații pe aeroport, dezvăluind că nu este sigur că va semna cu Dinamo.
Citește și:

Uhrin ar putea fi al patrulea antrenor din Ștefan cel Mare

"Vom vedea ce va fi (n.r. legat de derby-ul cu Rapid). Încă nu am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani, pentru ei am venit în România.
Negocierile au decurs foarte rapid. M-au sunat ieri dimineață să vin și în această seară mă voi vedea cu conducătorii. Cu jucătorii ar trebui să vorbesc după ce voi semna contractul, dacă îl voi semna.
Va fi mult mai dificil decât data trecută. Acum e sigur barajul, dar sunt multe lucruri de văzut. Îmi place România, vom vedea ce se va întâmpla. Să vedem ce se va întâmpla în această seară, poate mă întorc la Praga. Încă nu am semnat. E mai bine să vorbim diseară", a declarat Dusan Uhrin, la sosirea în România.
Dacă va semna, cehul de 54 de ani va fi cel de-al patrulea antrenor din acest sezon al lui Dinamo, înainte de Stoican alb-roșii fiind pregătiți și de Dario Bonetti și Mircea Rednic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo