Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E un jucător fenomenal! E foarte greu de oprit!" Reghecampf, după victoria cu 5-0 a Universității Craiova

Bianca Dumitru

Publicat 19/10/2021 la 07:24 GMT+3

Universitatea Craiova a reușit luni seară a doua victorie cu 5-0 din ultimele 3 săptămâni, zdrobind-o pe Academica Clinceni. După meci, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.

Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova s-a impus fără nicio emoție pe teren propriu în fața ultimei clasate din Liga 1, Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1. Oltenii au turat motoarele încă din debutul partidei, iar trupa lui Chirilă nu a putut să împiedice sub nicio formă ofensiva gazdelor, care au punctat pentru prima dată în meci prin Nistor, încă din minutul 11.
Trei minute mai târziu, Markovic l-a învins și el pe portarul oaspeților, Dobre. Bancu a închis tabela la pauză dintr-o pasă a lui Ivan, marcând golul de 3-0. La pauză, Reghecampf i-a scos din teren pe Crețu, Markovic și Gustavo, însă fazele nu s-au oprit la poarta ilfovenilor. În minutul 53, Houri a ratat un penalty, însă oltenii nu s-au retras nicio clipă. În minutul 71, Ivan a înscris și el, iar Roguljic a pus capăt chinului îndurat de oaspeți pe Stadionul "Ion Oblemenco" cu golul din minutul 90+2.
După meci, antrenorul oltenilor a comentat prestația jucătorilor săi, punctând cum a reușit să schimbe fața echipei. Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult, dar și despre posibilitatea de a prelua echipa națională după plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică.

"Ivan e un jucător fenomenal!"

"Am încercat să-i fac pe jucători să înțeleagă că au valoare, au calitate. Trebuie să joace mai repede, să folosească toate calitățile pe care le au. Spiritul de echipă, devotamentul, asta fac la echipele unde antrenez.
Pentru mine, Andrei Ivan e un jucător fenomenal. Dacă o va ține așa, e foarte greu să-l oprești. Poate juca orice poziție în cele 3 din față, e jucător de explozie, vede jocul foarte bine, e foarte altruist. E un fotbalist care ne ajută foarte mult. Nu-l vom mai vedea la Craiova în scurt timp, dacă va continua așa.
Pentru mine nu există subiectul echipa națională. Îmi doresc să câștig campionatul, sunt discuții pe care le facem degeaba. Nu mă interesează! Am plecat într-un proiect și vreau să-l duc la capăt, am doi ani contract", a declarat Reghecampf.
Pentru Universitatea Craiova urmează vineri, de la ora 20:30, meciul cu Chindia Târgoviște, contând pentru a 13-a etapă a Ligii 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo