Dinamo încearcă în această perioadă să facă mai multe transferuri, Flavius Stoican încercând să formeze un lot puternic, cu care să se poată lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Potrivit surselor Eurosport.ro, unul dintre fotbaliștii doriți de staff-ul tehnic al "câinilor roșii" este Denis Ventura, jucătorul celor de la Academica Clinceni.
Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a ajuns în România în ianuarie 2020, iar în următoarea perioadă ar putea fi declarat liber de contract din cauza problemelor cu care se confruntă clubul aflat pe ultima poziție a clasamentului Ligii 1.
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41
Astfel, slovacul este un jucător pe care Stoican și-l dorește, mai ales că este un fotbalist constant, care a jucat foarte mult în prima parte a sezonului, reușind două goluri și un assist.

Moulin, dorit de Petrolul

Conform informațiilor Eurosport.ro, încă un jucător de la Academica Clinceni are oferte. Este vorba despre Thibault Moulin, care este dorit la Petrolul Ploiești.
Mijlocașul francez nu este interesat, însă, de a pleca din București, având o situație care îi permite să nu fie interesat de latura financiară a contractelor. Chiar dacă ar rămâne aproape de capitală, la Ploiești, Moulin ar prefera să continue la Clinceni.
Fotbalistul mai are contract cu Academica până în 2023, clubul având posibilitatea de a prelungi înțelegerea cu încă un an.
Citește și:

PRIMELE TRANSFERURI REALIZATE DE DINAMO ÎN 2022

Dinamo, aflată în prezent pe locul 15 în clasamentul din Liga 1, a realizat în această lună două transferuri. Cu o zi înainte de startul pregătirilor din 2022, echipa din Ștefan cel Mare a bătut palma cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.
Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, a cerut rezilierea contractului, având în vedere că a primit un singur salariu în ultimele 6 luni. El a semnat un contract valabil un an și jumătate cu Dinamo.
Ulterior, "câinii roșii" au ajuns la un acord cu Marius Tomozei, fundașul de 27 de ani care a fost legitimat în prima parte a acestui sezon la UTA Arad.
Fotbalistul, care a jucat doar de 4 ori pentru arădeni în această stagiune, a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul actualei stagiuni și ar putea debuta la echipa lui Flavius Stoican miercuri, în primul amical din acest an, contra celor de la CS Mioveni.
Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a declarat recent că echipa are mai multe ținte pentru perioada de transferuri din această iarnă:
"Noi avem mai mulți jucători pe listă, dar Flavius Stoican și Iuliu Mureșan sunt cei care vor decide exact. Cei mai mulți fotbaliști sunt speriați de situația de la noi și ne refuză. Mai sunt unii, pe care-i țintim noi, dar care sunt prea scumpi. Vom vedea ce va fi până la urmă", a declarat Răzvan Zăvăleanu, la începutul acestui an.
Primul meci oficial din 2022 al celor de la Dinamo este programat pe 21 ianuarie, pe terenul celor de la FC Argeș.
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat un nou transfer! Cine este fotbalistul care se alătura lotului lui Stoican
11/01/2022 LA 13:03
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16