Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Gicu Grozav, aproape de revenirea în Liga 1! La ce echipe este dorit fotbalistul de 31 de ani

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/04/2022 la 21:35 GMT+3

Gicu Grozav, care evoluează în prezent la MTK Budapest, în prima ligă a Ungariei, este aproape de o revenire în România. Atacantul în vârstă de 31 de ani este dorit de două echipe din Liga 1.

Gicu Grozav

Credit imagine: facebook

Gicu Grozav este legitimat, din vara anului 2021, la MTK Budapesta, în prima ligă a Ungariei, echipă care l-a transferat de la Diosgyor pentru 140.000 de euro.
Atacantul român s-ar putea despărți de unguri la finalul acestui sezon. Potrivit informațiilor Eurosport, fotbalistul de 31 de ani este dorit de două echipe din Liga 1, unde ar putea reveni pentru prima dată după aproape 4 ani.
Grozav se află în atenția celor de la Sepsi Sf. Gheorghe și a celor de la FC U Craiova. Oltenii l-au mai vrut și anul trecut, după promovarea în Liga 1, însă românul a decis atunci să semneze cu echipa din Budapesta, care i-a oferit un salariu de 10.000 de euro pe lună.
În acest sezon, Gicu Grozav a adunat 23 de apariții în tricoul echipei de pe ultimul loc al clasamentului din OTP Bank Liga, reușind 6 goluri și o pasă decisivă.
Citește și:
De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj, Standard Liege, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, Dinamo, Karabukspor, Bursaspor, Kisvarda și Diosgyor.
Gicu Grozav, care are în prezent o cotă de piață de 400.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, are în palmares două trofee, o Cupă a României și o Cupă a Belgiei.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo