Otto Hindrich a fost folosit în acest sezon de Dan Petrescu în 8 partide din Liga 1, reușind să-și păstreze poarta intactă în cele mai multe dintre partide, încasând doar două goluri. Prestațiile bune ale goalkeeper-ului de 19 ani l-au adus în atenția mai multor cluburi din Europa.
Potrivit informațiilor Eurosport.ro, Hindrich a primit în această perioadă două oferte, una din Germania, iar alta din Spania. Oficialii campioanei României ar fi fost dispuși să-i dea drumul portarului în schimbul a 1,5 milioane de euro, însă Dan Petrescu se opune mutării.
Antrenorul are încredere în tânărul jucător și este de părere că Otto Hindrich că poate ajunge, în viitor, portarul titular al echipei naționale de fotbal a României.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 10 ORE
Goalkeeper-ul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 450.000 de euro, mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024. Sezonul trecut el a evoluat la Politehnica Timișoara, în Liga a doua.
Citește și:

Două echipe din Bundesliga, în negocieri cu Ronaldo Deaconu

Gaz Metan este unul dintre cluburile din Liga 1 care se confruntă cu mari probleme financiare, din cauza cărora medieșenii se vor despărți în această perioadă de unii dintre jucători. Unul dintre fotbaliștii care va deveni liber de contract la finalul acestei luni este Ronaldo Deaconu, unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Ilie Poenaru.
Chiar dacă va rămâne liber de contract la jumătatea sezonului, mijlocașul de 24 de ani a anunțat că nu duce lipsă de oferte. Deaconu a dezvăluit că negociază cu mai multe echipe atât din România, cât și din străinătate, unde este dorit, printre altele, în Bundesliga. Fotbalistul este conștient de importanța unui transfer în Germania, astfel că le-a spus agenților săi să facă totul pentru o astfel de mutare.
"Suntem în negocieri avansate cu câteva cluburi, două din Germania, unul din Polonia. Și din Turcia e interes foarte mare. Nu voi pleca din România dacă echipa nu va fi o rampă de lansare pentru mine. Am spus impresarilor să facă totul pentru ofertele din Germania pentru că în Bundesliga se ajunge foarte greu. În rest, contează rețeta financiară. Două echipe din România mi-au spus că mă așteaptă. La una dintre ele stilul de joc mi se potrivește mănușă, e chiar pe calitățile mele.
Oriunde mă duc, mă duc cu ambiție foarte mare. Nu vreau să mă opresc aici. Vreau să îmi fac un nume. Sper că până la finalul lunii să se alinieze astrele. Îmi doresc să merg în afară. E timpul să fac pasul acesta, vreau să fac contact cu fotbalul mare. Unul dintre echipele din Germania este Greuther Furth", a declarat Ronaldo Deaconu, la Digi Sport.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09