FCSB a realizat al doilea transfer al acestei săptămâni. După revenirea lui Claudiu Keșeru, roș-albaștrii s-au înțeles cu Valentin Gheorghe, mijlocașul de 24 de ani care a evoluat la Astra. Fotbalistul a semnat un contract valabil 5 ani, urmând a încasa un salariu lunar de 10.000 de euro.
Vali Gheorghe, care a fost prezent în această vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost dorit intens de Edi Iordănescu la FCSB, iar oficialii clubului au făcut tot posibilul pentru a-i convinge pe șefii Astrei să-i dea drumul.
Mijlocașul în vârstă de 24 de ani este unul dintre fotbaliștii promițători ai României, în sezonul precedent reușind 10 goluri în 31 de meciuri.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40

Edi Iordănescu mai vrea jucători

După transferul lui Keșeru, Edi Iordănescu a vorbit despre ce se întâmplă la echipă și a spus că își mai dorește cel puțin doi jucători până la finalul perioadei de mercato, punctând care sunt zonele în care are nevoie de întăriri.
În plus, antrenorul a comentat sosirea sa pe banca tehnică a roș-albaștrilor și a spus ce crede că înseamnă aceasta pentru jucători și pentru suporteri.
"Nu aș avea nevoie de mulți jucători, unul, maximum doi, dar a plecat Moruțan, au venit accidentările, am fost nevoit să solicit întăriri. Claudiu e un jucător cu experiență, aveam nevoie să acoperim zona, mai avem nevoie de câțiva jucători, e nevoie de soluții, prin benzi nu prea avem jucători care să suplinească suspendări, accidentări.
Dacă luăm decizii, avem nevoie și de șansă, cred că putem să mergem în sus. Sunt sigur că ne vom bate cu șanse și în perioada următoare vom reuși să ne îmbunătățim traiectoria. Aducerea mea a însemnat speranțe, îmi doresc să facem rezultate, pentru echipă, pentru patron, desigur, dar și pentru suporteri. Sunt încrezător că vom reuși.
Au apărut niște nume pe piață, multe sunt de interes, dar nu este ușor să-i aduci. Cluburile au pretenții, jucătorii la fel. Nu o să intru în detalii ca să dau nume, așa este profesionist. Sunt puține zile la dispoziție până se închide perioada, mai vrem să aducem doi jucători pe lângă Keșeru", a declarat Edi Iordănescu.
Fotbal
Anghel Iordănescu a comentat debutul lui Edi la națională: "E nepermis, nu e ce ne doream!"
31/03/2022 LA 20:05
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24