Conducerea celor de la FCSB a decis să nu facă transferuri în perioada de mercato din această iarnă, nemaidorind să investească bani în aducerea de jucători noi. Roș-albaștrii ar vrea să mizeze în 2022 pe tinerii fotbaliști din academia clubului.
Un singur nume este pe lista transferurilor la FCSB, David Miculescu, însă acesta are șanse mici să fie lăsat de UTA Arad să plece în următoarele săptămâni.
În schimb, vicecampioana României ar putea să se despartă în această iarnă de mai mulți jucători. Unul dintre ei este Florin Tănase, care se află în negocieri avansate cu un club din Emiratele Arabe Unite. Alți doi fotbaliști vizați de conducerea roș-albaștrilor sunt Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, care nu mai sunt doriți la echipă din cauza salariilor mari pe care le încasează.
Romanian Liga I
Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB! Cine a blocat transferul în Emirate
13/01/2022 LA 10:25
Potrivit DigiSport, Budescu a fost deja convins să-și caute echipă, iar despărțirea sa de FCSB va fi anunțată în următoarele zile. În schimb, în cazul lui Keșeru situația este mai complicată, fotbalistul evoluând deja în acest sezon la două echipe.
Un alt fotbalist care ar putea pleca în această iarnă din lotul lui Toni Petrea este Iulian Cristea. Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în cazul în care echipa se va despărți de cei 4 jucători amintiți: Vlad - Crețu, Miron, Vinicius, Șerban - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Stoica, Coman.
Citește și:

Motivul pentru care Keșeru ar putea rămâne la FCSB

În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca FCSB să se despartă de Claudiu Keșeru în această iarnă, conducerea nefiiind mulțumită de evoluțiile fotbalistului de 35 de ani.
Potrivit Fanatik, atacantul ar urma, însă, să rămână în lotul lui Toni Petrea până la finalul acestui sezon. Șefii roș-albaștrilor s-ar fi răzgândit în privința lui Keșeru datorită regulamentelor, care nu îi permit unui jucător să evolueze la mai multe de două cluburi într-un sezon. Fotbalistul a jucat în acest sezon la Ludogorets, iar apoi a fost adus la FCSB, astfel că nu ar mai putea îmbrăca un alt tricou până la finalul acestei stagiuni.
Singura variantă a roș-albaștrilor ar fi să-l transfere înapoi la Ludogorets, însă această alternativă este puțin probabilă în condițiile în care românul fusese trimis la echipa a doua înainte de a se întoarce în Liga 1.
Conform sursei citate, Keșeru ar urma să aibă o discuție cu conducerea echipei, mai ales că salariul lui este considerat a fi prea mare pentru ceea ce a arătat pe teren în cele 13 meciuri în care a fost folosit.
Claudiu Keșeru, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro, a reușit 4 goluri și două assist-uri în acest sezon pentru FCSB, club pentru care a mai evoluat în perioada ianuarie 2014 - februarie 2015.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Romanian Liga I
De ce nu pleacă FCSB în cantonament în străinătate! Ce măsuri au luat roș-albaștrii
06/01/2022 LA 10:10
Romanian Liga I
Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Detaliile transferului în Emiratele Arabe Unite
27/12/2021 LA 13:45