În ultimele săptămâni s-a vorbit foarte mult despre posibilitatea ca FCSB să se despartă de Claudiu Keșeru în această iarnă, conducerea nefiiind mulțumită de evoluțiile fotbalistului de 35 de ani.
Atacantul ar urma, însă, să rămână în lotul lui Toni Petrea până la finalul acestui sezon. Potrivit Fanatik, șefii roș-albaștrilor s-au răzgândit în privința lui Keșeru datorită regulamentelor, care nu îi permit unui jucător să evolueze la mai multe de două cluburi într-un sezon. Fotbalistul a jucat în acest sezon la Ludogorets, iar apoi a fost adus la FCSB, astfel că nu ar mai putea îmbrăca un alt tricou până la finalul acestei stagiuni.
Singura variantă a roș-albaștrilor ar fi să-l transfere înapoi la Ludogorets, însă această alternativă este puțin probabilă în condițiile în care românul fusese trimis la echipa a doua înainte de a se întoarce în Liga 1.
Romanian Liga I
De ce nu pleacă FCSB în cantonament în străinătate! Ce măsuri au luat roș-albaștrii
06/01/2022 LA 10:10
Conform sursei citate, Keșeru ar urma să aibă o discuție cu conducerea echipei, mai ales că salariul lui este considerat a fi prea mare pentru ceea ce a arătat pe teren în cele 13 meciuri în care a fost folosit.
Claudiu Keșeru, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro, a reușit 4 goluri și două assist-uri în acest sezon pentru FCSB, club pentru care a mai evoluat în perioada ianuarie 2014 - februarie 2015.
Citește și:

FCSB ar putea rămâne fără Florin Tănase

FCSB ar putea rămâne din iarnă fără Florin Tănase. Căpitanul echipei antrenate de Toni Petrea este dorit în Emiratele Arabe Unite, la Al-Ain, echipă care s-a interesat de serviciile fotbalistului de 26 de ani și în vară.
Tănase și-a prelungit la începutul acestui sezon înțelegerea cu FCSB până în 2025, având stipulată în contract o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, pe care arabii ar fi dispuși să o achite, astfel încât fotbalistul să li se alăture de la începutul anului 2022.
Anunțul privind o posibilă plecare de la FCSB a fost făcut inițial chiar de jucător, care a declarat, la finalul partidei cu UTA Arad, că sunt discuții, dar că nu va lua o decizie până nu se vor încheia meciurile rămase de disputat în acest an, în Liga 1.
"Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe ce se întâmplă în campionat. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după sărbători", a spus Florin Tănase, la începutul acestei luni.
Conform unor surse apropiate ale fotbalistului, transferul la Al-Ain are șanse foarte mari să se realizeze, Tănase urmând a avea în Emirate un salariu de până la 7 ori mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent la FCSB (15.000 de euro).
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Romanian Liga I
FCSB nu-și ia jucători noi în această iarnă! Cine va pleca din lot și cum ar putea arăta echipa
27/12/2021 LA 08:14
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
02/12/2021 LA 13:05