FCSB s-ar putea întări în perioada de mercato din iarnă, gratuit, cu doi dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Gaz Metan. Medieșenii se confruntă cu mari probleme financiare, potrivit ProSport, iar fotbaliștii nu și-au mai primit salariile de 4 luni.
În contextul în care oficialii clubului au făcut mai multe promisiuni pe care nu și le-au respectat, jucătorii încep să-și piardă răbdarea. Unii dintre ei au depus deja memorii pentru a deveni liberi de contract, printre aceștia numărându-se Ronaldo Deaconu și Yuri, fotbaliști care le-au atras atenția în acest sezon celor de la FCSB.
Dacă vor fi declarați liberi de contract, lucru care se poate întâmpla, conform regulamentului, după minim 3 luni de întârziere a plății salariilor, cei doi vor putea semna cu orice club își doresc. Roș-albaștrii sunt interesați de transferurile lui Ronaldo Deaconu, care a reușit în acest sezon două goluri și 5 assist-uri, și Yuri, fundașul brazilian aflându-se și în vizorul celor de la CFR Cluj.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32

FCSB, fără Edi Iordănescu din iarnă?

Edi Iordănescu a acceptat să vină la FCSB, betonându-și contractul, astfel încât cei din conducere să nu mai poată să treacă peste capul antrenorului, așa cum s-a întâmplat cu aproape toți tehnicienii veniți la club după Laurențiu Reghecampf. Iordănescu e singurul în măsură să ia decizii cu privire la tactică, la primul 11 și la schimbări, dar acest lucru deranjează rău, iar conducerea își dorește din nou să aibă puterea.
Ca atare, în ultima perioadă s-au făcut o mulțime de declarații menite să îi zgândăre orgoliul lui Edi Iordănescu, astfel încât să îl forțeze să plece. În ciuda declarațiilor date și a faptului că din nou oficialii creează o atmosferă total neprofesionistă la club, antrenorul nu are de gând să renunțe. El are un contract beton și trebuie să primească 500.000 de euro dacă va fi dat afară.
Ca atare, s-a început șicanarea lui în presă, în speranța că tehnicianul va fi dezamăgit și va alege să plece singur, dar nu se pune încă problema de așa ceva. Conducerea are nevoie din nou de putere, astfel că i-ar fi găsit deja un înlocuitor lui Edi. Nicolae Dică ar fi alesul oficialilor, acesta fiind un executant excelent în perioada petrecută la FCSB. Între 2017 și 2018 la clubul roș-albastru, secundul lui Rădoi de la națională nu a obținut nicio performanță cu echipa și jocul arăta fără orizont, dar cei din loje au apreciat întotdeauna că "Dicanio" urmează fără să crâcnească ordinele date.
Dică a fost curtat și în vară, înainte de a fi instalat Dinu Todoran, un alt antrenor fără vreun background, dar care s-a înscris în lista lungă de "oameni de paie" desemnați să execute dorințele conducerii. Atunci, actualul secund al lui Rădoi a declinat oferta roș-albaștrilor, dar acum situația s-a schimbat. Selecționerul a anunțat că pleacă de la națională, astfel că Dică va deveni și el liber de contract.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09