Edi Iordănescu, un profesionist desăvârșit, a acceptat să vină la FCSB, dar și-a betonat contractul, astfel încât cei din conducere să nu mai poată să treacă peste capul antrenorului, așa cum s-a întâmplat cu aproape toți antrenorii veniți la club după Laurențiu Reghecampf.
"Jucăria" aparține acum staffului tehnic, care e singurul în măsură să ia decizii cu privire la tactică, la primul "11" și la schimbări. Acest lucru deranjează rău, iar conducerea își dorește din nou să aibă puterea. Ca atare, în ultima perioadă s-au făcut o mulțime de declarații menite să îi zgândăre orgoliul lui Edi Iordănescu, astfel încât să îl forțeze să plece.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
PRIMA MARE LOVITURĂ DATĂ DE EDDIE HOWE LA NEWCASTLE. TRANSFER "GALACTIC" PENTRU MILIARDARII ARABI

Edi Iordănescu rămâne pe baricade. Dică, favoritul conducerii

În ciuda declarațiilor date și a faptului că din nou oficialii creează o atmosferă total neprofesionistă la club, Iordănescu Jr nu are de gând să renunțe. El are un contract beton și trebuie să primească 500.000 de euro dacă va fi dat afară.
Ca atare, s-a început șicanarea lui în presă, în speranța că tehnicianul va fi dezamăgit, scârbit și va alege să plece singur, dar nu se pune încă problema de așa ceva, anunță Gazeta Sporturilor.
Conducerea are nevoie din nou de putere, astfel că s-a găsit deja înlocuitorul pentru Edi, doar că în acest moment acesta este imun la atacurile date de cei care ar trebui să îi fie alături.
Astfel, sursa citată notează că Nicolae Dică e alesul oficialilor, acesta fiind un executant excelent în perioada petrecută la FCSB. Între 2017 și 2018 la clubul roș-albastru, secundul lui Rădoi de la națională nu a obținut nicio performanță cu echipa și jocul arăta fără orizont, dar cei din loje au apreciat întotdeauna că "Dicanio" urmează fără să crâcnească ordinele date.
Gazeta Sporturilor mai notează că inițial conducerea se gândise la Rădoi, selecționerul naționalei, dar această variantă a picat repede, în contextul în care tehnicianul primei reprezentative va fi greu de controlat. Rădoi este un antrenor cu mare personalitate și nu ar accepta imixtiuni la un club unde și-ar asuma performanța.
Ca atare, s-a ajuns rapid la soluția Dică, un antrenor docil, care se face plăcut în vestiar și care a executat la "milimetru", în precedentul mandat, voia șefilor FCSB. Dică a fost curtat și în vară, înainte de a fi instalat Dinu Todoran, un alt antrenor fără vreun background, dar care s-a înscris în lista lungă de "oameni de paie" desemnați să execute dorințele conducerii. Atunci, actualul secund al lui Rădoi a declinat oferta roș-albaștrilor, dar acum situația s-a schimbat. Selecționerul a anunțat că pleacă de la națională, astfel că Dică va deveni și el liber de contract.
Totuși, pentru ca Dică să fie numit pe banca FCSB e nevoie ca Edi Iordănescu să plece. Lucru la care se lucrează deja, prin declarațiile făcute de conducere, dar tehnicianul pare să nu ia în seamă, pentru moment, ce se întâmplă în jurul lui. Pentru că știe că are acea clauză de 500.000 de euro și nu concepe să renunțe la ea și să plece de bună voie.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11