FCSB a disputat astăzi un meci de pregătire în compania celor de la Astra Giurgiu. Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au impus cu scorul de 2-1, golurile partidei fiind marcate de Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, fotbaliști care au fost transferați de roș-albaștri în această săptămână.
Iordănescu nu i-a avut la acest meci pe 10 dintre cei mai buni importanți jucători ai echipei, care au fost convocați la loturile naționale în această perioadă. Andrei Vlad, Darius Olaru și Andrei Cordea sunt prezenți la echipa lui Mirel Rădoi, în timp ce Sorin Șerban, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Ianis Stoica fac parte din lotul naționalei U21. În plus, Alexandru Musi și Adrian Niță au fost convocați la echipele U18, respectiv U19, iar Risto Radunovic a fost chemat la naționala statului Muntenegru.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
18/09/2021 LA 09:57
Cu toate astea, antrenorul a trimis pe teren o echipă din care au făcut parte Valentin Crețu, Vinicius și Ovidiu Popescu, dar și noile transferuri. Iată formula de start a FCSB-ului: Straton - Crețu, Vinicius, Miron, Haruț - Cristea - Oaidă, Ov. Popescu - Dumiter, Keșeru, Gheorghe. În partea secundă a meciului, Edi Iordănescu i-a trimis pe teren și pe Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.
Noile achiziții ale clubului roș-albastru, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, au înscris în meciul cu Astra, în minutele 16, respectiv 21, iar pentru giurgiuveni Dragoș Gheorghe a micșorat diferența în minutul 29.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, FCSB va disputa prima partidă împotriva celor de la Dinamo. Duelul este programat pe 12 septembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu, după o lună la FCSB! Ce își dorește de la jucătorii săi în lupta pentru titlu
16/09/2021 LA 10:50
Romanian Liga I
"E rușinos! Aici exista un singur verdict!" Concluziile specialiștilor privind eliminarea lui Filip
13/09/2021 LA 11:53