Dinamo se află într-o situație extrem de delicată. "Câinii" au fost învinși de Gaz Metan, scor 1-4, și au coborât pe penultimul loc în playout-ul din Liga 1. Trupa lui Dusan Uhrin a obținut un singur punct în primele 3 partide din playout și tremură puternic la gândul că ar putea retrograda.
După 3 etape scurse din playout, Dinamo se află pe loc direct retrogradabil și nu dă semne de revenire. Jocul formației din "Ștefan cel Mare" a suferit și în această seară, la Mediaș, iar fanii își pun din ce în ce mai multe semne de întrebare.
Gaz Metan a deschis scorul în minutul 14. Morar a fost servit excelent de Deaconu și a finalizat cu un șut plasat, la care portarul lui Dinamo n-a putut să intervină. Trupa lui Mihai Teja și-a dublat avantajul un sfert de oră mai târziu, când Valente l-a învins pe Kongshavn cu un șut puternic, printre picioarele goalkeeper-ului norvegian.
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM 5 ORE

Gaz Metan - Dinamo 4-1. "Câinii" au coborât pe loc direct retrogradabil

Dinamo a redus din diferență în minutul 35, după o greșeală a lui Velisar. Sorescu a profitat de indecizia mijlocașului lui Gaz Metan și a trimis în plasă, pe lângă Pleșca. Doar 4 minute a durat valul de încredere al "câinilor". Deaconu a reușit un gol superb, cu un șut violent de marginea careului, expediat lângă bară.
Speranțele lui Dinamo s-au năruit complet în minutul 66, când Blejdea a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. "Câinii" au mai primit o lovitură în minutul 88. Steliano Filip l-a faultat în careu pe Roberto Romeo, iar centralul Iulian Călin a dictat penalty. Chamed și-a asumat responsabilitatea și a transformat lovitura de la 11 metri.
În urma înfrângerii de la Mediaș, Dinamo a coborât pe penultimul loc, direct retrogradabil, la 5 puncte în spatele zonei sigure.
Tot astăzi, FC Hermannstadt s-a impus pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-0, și a contribuit la "prăbușirea" lui Dinamo pe poziția a 15-a, la numai un punct deasupra codașei Poli Iași. De notat că FC Voluntari, Viitorul și Poli Iași - angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării - încă n-au jucat în această etapă.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08