Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Stoica, dorit în Premier League! Ce club este cu ochii pe fotbalistul de la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 22/11/2021 la 11:08 GMT+2

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la FC Botoșani, Ianis Stoica fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren ai roș-albaștrilor. După meciul din a 16-a etapă a Ligii 1, în presă a apărut informația potrivit căreia fotbalistul de doar 18 ani ar fi monitorizat de Arsenal.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a câștigat primul meci de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a roș-albaștrilor, impunându-se cu scorul de 3-1 în fața celor de la FC Botoșani. Victoria a fost obținută în ultimele 15 minute ale partidei, golurile fiind marcate de Valentin Gheorghe, Ianis Stoica și Florin Tănase în minutele 77, 86 și 90+4.
Ianis Stoica, introdus pe teren în minutul 69 în locul lui Andrei Cordea, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB, reușind și assist-ul la golul lui Tănase. Fotbalistul de doar 18 ani, care este cotat de site-ul transfermarkt.com la 450.000 de euro, a ajuns la 6 goluri și o pasă decisivă pentru roș-albaștri în acest sezon, în toate competițiile.
După meciul cu FC Botoșani, în presa din România a apărut informația conform căreia fotbalistul le-ar fi atras atenția celor de la Arsenal. Potrivit PlaySport, scouterii clubului din Premier League ar fi cu ochii pe Ianis Stoica de două luni, în 2022 urmând a veni în România pentru a începe negocierile pentru transferul mijlocașului.
Fotbalistul se mai află și în vizorul celor de la Galatasaray, iar recent s-a scris despre faptul că oficialii celor de la FCSB ar fi refuzat o ofertă de 1,5 milioane de euro de la Bologna pentru Ianis Stoica. Rămâne, astfel, de văzut dacă patronul roș-albaștrilor va fi convins de propunerea reprezentanților lui Arsenal pentru a-i da drumul tânărului.

CINE A FĂCUT SCHIMBĂRILE LA FCSB - FC BOTOȘANI?

Toni Petrea s-a întors cu victorie la FCSB, după ce echipa lui s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu FC Botoșani, în etapa a 16-a din Liga 1. A fost o victorie cu multe emoții, având în vedere că vicecampioana României a marcat toate cele trei goluri în ultimele 15 minute ale jocului.
Adversarii au avut 1-0 la pauză, după golul lui Braun la jumătatea primei reprize, dar, la pauză, FCSB nu a făcut nicio schimbare. Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au intrat în partea secundă și au întors scorul până la finalul partidei.
După meci, întrebat cine a făcut schimbările, Toni Petrea a evitat să răspundă, alegând să vorbească despre lotul echipei și despre schimbarea lui Keșeru, care a ieșit vizibil nemulțumit de pe teren.
"Avem un lot foarte valoros, nu contează cine intră de la început sau pe parcurs. O să discut cu Keșeru, probabil că nu i-a convenit schimbarea, dar toți trebuie să tragem în aceeași direcție", a declarat Toni Petrea.
FCSB este în acest moment pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, la o diferență de 8 puncte de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă din campionat, roș-albaștrii vor juca pe terenul celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo