Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj

Bianca Dumitru

Publicat 28/09/2021 la 12:31 GMT+3

CFR Cluj continuă să se întărească. După transferul lui Hadi Sacko, oficialii campioanei României au mai realizat o mutare importantă, ajungând la un acord cu Facundo Ferreyra, fotbalist trecut prin Premier League și La Liga.

Dan Petrescu, fostul antrenor al lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj se întărește cu un atacant extrem de experimentat. Potrivit ProSport, în lotul lui Dan Petrescu va ajunge Facundo Ferreyra, fotbalist trecut prin Premier League și La Liga.
Argentinianul în vârstă de 30 de ani, care a evoluat cel mai recent în Spania, va semna cu campioana României din postura de jucător liber de contract, despărțindu-se de Celta Vigo la începutul lunii iulie.
De-a lungul carierei, Facundo Ferreyra, cotat de site-ul transfermarkt.com la două milioane de euro, a trecut pe la Benfica, Șahtior Donețk, Newcastle și Espanyol, în perioada petrecută în Ucraina aflându-se în cea mai bună formă.
Facundo Ferreyra celebrates scoring Shakhtar’s equaliser (Efrem Lukatsky/AP)

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

La mai puțin de 24 de ore de la eliminarea din Cupa României, CFR Cluj a anunțat realizarea unui transfer, în încercarea de a rezolva una dintre problemele de care antrenorul s-a plâns chiar după meciul cu Craiova, aceea a atacanților.
Campioana României l-a transferat pe Hadi Sacko, un fotbalist din Mali în vârstă de 27 de ani, care a ajuns în Gruia din postura de jucător liber de contract. Cel mai recent, atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 775.000 de euro a evoluat pentru Denizlispor, echipă de care s-a despărțit în vara acestui an.
"Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri", se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare de către cei de la CFR.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo