Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României

Bianca Dumitru

Publicat 24/09/2021 la 16:39 GMT+3

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova în 16-imile Cupei României, scor 1-0. La mai puțin de 24 de ore de la meci, clujenii au realizat un transfer important. Atacantul Hadi Sacko s-a alăturat lotului lui Dan Petrescu.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

După ce s-a impus în meciul direct din Liga 1, CFR Cluj a pierdut în 16-imile Cupei României în fața celor de la Universitatea Craiova. La finalul partidei, antrenorul campioanei României a criticat sistemul prin care sunt stabilite duelurile din această fază a competiției, punctând că alte echipe din Liga 1 au avut adversari mult mai accesibili.
"Tragerea la sorți a fost incredibilă. Celelalte echipe din față au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puțin, noi să nu fim cap de serie mi se pare incredibil. Asta e situația, am venit cu jucătorii aceștia, nu am ce să le reproșez. Toți jucătorii au vrut, și-au dat viața. Am avut o zi la dispoziție să pregătim acest meci. Clubul e într-o situație foarte grea. Am 4 atacanți care nu joacă.
Pe final, cu puțin noroc, puteam egala, dar echipa mai bună a câștigat. Bravo lor. Acum urmează UTA, acolo puține echipe câștigă, dacă se întâmplă asta", a declarat Dan Petrescu după meciul de la Craiova.

CFR Cluj și-a luat atacant

La mai puțin de 24 de ore de la eliminarea din Cupa României, CFR Cluj a anunțat realizarea unui transfer, în încercarea de a rezolva una dintre problemele de care antrenorul s-a plâns chiar după meciul cu Craiova, aceea a atacanților.
Campioana României l-a transferat pe Hadi Sacko, un fotbalist din Mali în vârstă de 27 de ani, care a ajuns în Gruia din postura de jucător liber de contract. Cel mai recent, atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 775.000 de euro a evoluat pentru Denizlispor, echipă de care s-a despărțit în vara acestui an.
"Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri", se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare de către cei de la CFR.
Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu UTA Arad în Liga 1, iar mai apoi meciul din a doua etapă a grupelor Conference League, cu Randers, programat joi, de la ora 19:45.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo