Problemele financiare de la CFR Cluj sunt o certitudine, în presa autohtonă apărând mai multe informații despre datoriile acumulate la campioana României.
Situația ardelenilor este foarte complicată din acest punct de vedere și există riscul de a nu primi licența pentru Liga 1 sau cupele europene din cauza unei datorii către Giedrius Arlauskis, goalkeeper-ul de care s-au despărțit în septembrie 2021.
Se pare, însă, că lituanianul nu este singurul care are de primit bani mulți de la CFR Cluj. Potrivit Sport.ro, și Billel Omrani se află într-o situație similară cu cea a lui Arlauskis. Francezul, care a reușit 7 goluri și 10 assist-uri în acest sezon, și-ar fi primit o parte din salarii și nu ar fi depus un memoriu, dar întârzierile plăților îl nemulțumesc.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47
Astfel, în urmă cu 3 săptămâni, atacantul ar fi izbucnit și s-ar fi certat cu președintele clubului, Cristi Balaj. Această dispută nu ar fi avut urmări în ceea ce privește prezența lui Omrani în lotul lui Dan Petrescu, dar, cel mai probabil, după finalul acestui sezon, francezul își va cere drepturile în instanță, agravând problemele financiare ale CFR-ului.
Citește și:

Datorii uriașe pentru CFR Cluj

Datoriile către Arlauskis și Omrani nu sunt singurele probleme financiare cu care se confruntă campioana en-titre a României. Potrivit site-ului oficial al instanțelor de judecată, portal.just.ro, CFR Cluj are mai multe procese pe rol.
Unul dintre ele a fost deschis de bărbatul care s-a ocupat de deplasările și cantonamentele clubului din Gruia, Antonios Antoniou, față de care clujenii au datorii de 200.000 de euro.
Un alt proces a fost intentat de un lanț hotelier care deține locația în care CFR obișnuia să se cazeze pentru meciurile din București. Șefii acestui hotel au cerut în instanța plata a circa 10.000 de euro.
Campioana en-titre a României ar mai avea datorii și către firma de catering folosită pentru partidele de pe teren propriu.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
16/05/2022 LA 06:42