Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar viitorul este sumbru pentru formația din Ștefan cel Mare. Majoritatea jucătorilor rămân liberi de contract și cel mai probabil nu vor semna noi acorduri.
Printre fotbaliștii care și-au găsit deja echipă, se află și Mirko Ivanovski, care a ajuns la o înțelegere cu cei de la Petrolul Ploiești, care au fost interesați de el în ultimele săptămâni, așa cum Eurosport a anunțat încă de la începutul acestei luni.
Atacantul a mai avut și alte oferte, dar potrivit impresarului Florin Vulturar, a ales să semneze cu Petrolul datorită suporterilor și tradiției pe care o are echipa.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la Dinamo are șanse mari să continue în Liga 1! Unde este dorit
01/06/2022 LA 12:19
Agentul, citat de DigiSport, a mai declarat că Ivanovski va semna noul contract după ce se vor pune la puncte toate detaliile, înțelegerea urmând a fi valabil doi ani, cu opțiune de prelungire încă un sezon, iar fotbalistul va primi lunar un salariu de 6.000 de euro.
Citește și:
"Da, e adevărat. Mai sunt câteva detalii de pus la punct și, cel mai probabil, va semna cu Petrolul. Important pentru noi e că cei de la Petrolul, în special Claudiu Tudor, l-a dorit foarte mult.
Am mai avut două oferte din Liga 1 chiar mai bune din punct de vedere financiar, dar cred că a contat și ce înseamnă Petrolul, suporterii", a declarat Florin Vulturar.
Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.
De-a lungul carierei, Ivanovski a mai evoluat la Pelister Bitola, Makedonija, Slavia Praga, Arka Gdynia, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Boluspor, Slaven Belupo, Hajduk Split și Diosgyor.
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30
Romanian Liga I
FCSB negociază pentru transferul unui fost dinamovist! Pe cine vor roș-albaștrii
30/06/2022 LA 10:30